Obnoviť stránku

27" Acer XF270HUAbmiidprzx Gaming

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XF270HUAbmiidprzx Gaming

Chcete jasný herný obraz? Potom zvoľte Acer XF270H s kvalitným IPS obrazom na 27" uhlopriečke, kde poskytuje WQHD rozlíšenie prekračujúce bežné Full HD. Vyznávači hier privítajú nízku odozvu a vysokú obnovovaciu frekvenciu 144 Hz, vďaka čomu je obraz vykreslený aj v akčných žánroch ostro a rýchlo. So synchronizačnou technológiou AMD FreeSync budete mať absolútne presnú snímkovaciu frekvenciu ako zdroj signálu, a tak nedochádza k žiadnemu trhaniu. Vďaka IPS technológii má Acer XF270HUAbmiidprzx Gaming tiež verné farby a široké pozorovacie uhly.

Kľúčové vlastnosti herného monitora Acer XF270HUAbmiidprzx Gaming

  • IPS panel pre kvalitné farby a široké uhly pohľadu
  • Hladkosť obnovovacej frekvencie 144 Hz
  • Zvýšené rozlíšenie WQHD (2 560 × 1 440 px)
  • Bez trhania obrazu s AMD FreeSync
  • Široká plejáda konektorov
  • Možnosť práce na výšku, funkcia pivot

Dlhé hodiny pred IPS monitorom Acer

Monitor Acer XF270HUAbmiidprzx Gaming tiež ponúka pokročilé technológie na komfortné používanie mnoho hodín v kuse. Obrazovka je bez blikania (FlickerLess) a s minimalizovaným vyžarovaním modrého svetla (BlueLightFilter), ale tiež je tu aj exkluzívny Acer Low Dimming. Ten prináša ešte nižšiu záťaž vďaka možnosti nastaviť jas až na 15 % oproti obvyklým 30 %. Matný panel s technológiou ComfyView bol vyvinutý na redukciu nepríjemných odleskov.

Herný monitor vybavený všetkou parádou

Komfort používateľa podporuje stojan s nastaviteľnou výškou, vďaka čomu si displej vyzdvihnete do správnej výšky práve pre vás. K tomu sa poddá aj naklápaním, otáčaním do strán alebo otočením do vertikálnej polohy (pivot). Monitor Acer XF270HUAbmiidprzx Gaming má tiež zabudované reproduktory a USB 3.0 hub, aby ste mali poruke konektory na pripojenie často používaných periférií či dobíjanie mobilného telefónu.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h9h
Produktové číslo:  UM.HX0EE.A01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08