Obnoviť stránku

27" Acer XF270Hbmjdprz

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XF270Hbmjdprz

Acer XF270H ponúka kvalitný a jasný obraz v 27" širokouhlom formáte. Hlavnými prednosťami je nízka odozva a vysoký dynamický kontrast. Čo iste oceníte napríklad pri sledovaní filmov či hraní hier. Nemenej oslňujúca je aj konektorová výbava, ktorá číta HDMI, DVI a Display Port.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia AMD FreeSync
  • Bleskurýchla odozva 1 ms pri frekvencii 144 Hz
  • Široká plejáda konektorov
  • Možnosť práce na výšku, funkcia pivot

Bleskurýchly

Kvalitný monitor ponúka Full HD rozlíšenie a vďaka viac ako dvom miliónov bodov na uhlopriečku 27" dosahuje slušnú jemnosť. Výsledkom je tak prekreslený a detailný obraz. Monitor má bleskovú odozvu, obyčajnú milisekundu a vďaka synchronizačnej technológii AMD FreeSync budete mať absolútne presnú snímkovaciu frekvenciu ako zdroj signálu.

Úsporný

Monitor je vybavený technológiou LED, ktorá nahrádza podsvietenie zastaranými trubicami. Vďaka tomu dosahuje nízku spotrebu a rovnomernejšie podsvietenie. Eliminované je tiež nadmerné zahrievanie. Pri práci s dlhými dokumentami či tabuľkami iste oceníte možnosť práce na výšku v režime pivot.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h9c
Produktové číslo:  UM.HX0EE.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06