Obnoviť stránku

27" Acer XB271HUT PREDATOR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XB271HUT PREDATOR

Acer XB271HUT Predator je herný monitor bez kompromisov. S tou pravou súhrou vlastností sa z vás stane rýchly a presný lovec. TN obrazovka je v tom prípade urýchlená na 165 Hz, takže budete mať s minimálnym oneskorením dokonalý prehľad aj vo zbesilej jazde. Zaútočte prvý, a získajte moment prekvapenia na svoju stranu. Zaskočenie nepriateľa môže znamenať rozdiel medzi víťazstvom a porážkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriednz herný monitor
  • Minimálne oneskorenie (165 Hz)
  • Optimálna plynulosť (G-Sync)
  • Ostrosť aj na veľkej ploche (WQHD, 2560 × 1440)
  • Snímanie pohybu očí pre ovládanie (Tobi)

Ovládanie obyčajným pohľadom

Vychytávkou špičkových herných monitorov Acer Predator je nová funkcia Tobi. Tá sníma polohu očí s takou presnosťou, že presne vie, na čo sa pozeráte. Miesto pohybu myšou tak stačí len pohľad. Môžete sa pohybovať systémom alebo internetovými stránkami bez pohybu ruky. Sľúbená bola taká podpora v celej rade herných titulov.

Najnovšia synchronizácia obrazu

Technológia G-Sync odstráni "trhanie" obrazu. G-Sync ponúka novú dimenziu v oblasti riadenia výkonu medzi grafickou kartou a monitorom. Obnovovacia frekvencia je variabilná a prispôsobuje sa v reálnom čase obrazu vysielaného z grafickej karty. Táto synchronizácia má za následok oveľa plynulejšie zobrazenie obrazu v pohybe, čo je medzi serióznymi hráčmi veľmi žiaduce.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h4f7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07