Obnoviť stránku

27" Acer XB270HUbprz Predator

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XB270HUbprz Predator

 Herný monitor 27 "Acer XB270HUbprz Predator má krátku dobu odozvy 4 ms a vysokú obnovovaciu frekvenciu 144 Hz. Pre pripojenie je možné použiť DisplayPort aj integrovaný konektor s vysokorýchlostným štandardom USB 3.0, ktorý je spätne kompatibilný s USB 2.0.

Dominantou monitora je špičkový IP S LED panel s rozlíšením 2560 x 1440 pixelov (WQHD) a vysokým kontrastom. Uhlopriečka 27 "zaručuje skvelý herný zážitok. Monitor sa navyše pýši skvelými pozorovacími uhlami, vysokým jasom a množstvom pokročilých technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • IPS LED panel
  • Ideálna voľba pre hranie
  • Krátka doba odozvy
  • NVIDIA G-Sync
  • ComfyView pre redukciu odleskov
  • Náklon -5 ° - 35 °
  • Kompatibilný s VESA

Stop blikaniu obrazu a únave očí

Zobrazovacie technológie NVIDIA G-SYNC eliminujú trhanie obrazu a minimalizujú jeho blikanie aj oneskorenie, synchronizáciou obnovovacej frekvencii monitora s grafickou kartou GeForce GTX. Scény sa objavia okamžite, objekty vyzerajú ostrejšie, živšie a vaše hranie je plynulejšie a citlivejšie, čo poskytuje hráčom významné výhody.

Technológia Flicker-less pre zníženie blikania - stabilné napájanie eliminuje blikanie obrazovky, čo uvítajú najmä nároční užívatelia, ktorým sa zníži namáhanie očí. Acer Low Dimming napomáha k nižšej únave očí pri práci pri zložitých svetelných podmienkach. Umožňuje nastaviť minimum 15% jasu pri nízkej úrovni okolitého osvetlenia a znižuje tak namáhanie očí. Minimálnu úroveň jasu pri štandardných monitoroch pritom začína na 30%.

Bez odleskov

Technológia ComfyView bola vyvinutá pre redukciu odleskov - panel s matným povrchom znižuje odrazy okolitých zdrojov svetla.
Multifunkčný stojan ErgoStand umožňuje náklon obrazovky od -5 ° do 35 °. Ponúkne tak možnosť nastaviť najlepší pozorovací uhol. Základňu je možné otočiť o 60 ° na stranu. Meniť je možné aj výšku umiestnenia obrazovky až do 150 mm pre optimálny komfort pri sledovaní obrazu. Nechýba ani možnosť otočenia obrazovky na výšku, čím získate novú perspektívu pri sledovaní obrazu alebo možnosť montáže pomocou systémov VESA.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h4f5
Produktové číslo:  UM.HB0EE.009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03