Obnoviť stránku

27" Acer S277 Aluminium White UHD 4K

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer S277 Aluminium White UHD 4K

Acer S277HKwmjdpp UHD

neskutočná elegancia

Stačí jediný pohled na monitor S7 a viete, že pred sebou máte kvalitný a štýlový produkt. Všetko u tohto špičkového zariadenia bolo vytvorené s ohledom na vzhled - od symetrického kovového stojanu, obrazovky bez rámčeka a bieleho zadného panelu, po reproduktory a ventilačné otvory v dynamickom prevedení.

Acer S277HKwmjdpp UHD

dokonalý obraz

Vďaka dizajnu Zero Frame úchvatný obraz v rozlíšení 4K2K Ultra HD doslova vystupuje z obrazovky. Ak postavíte viac modelov S7 vedľa seba, vďaka dizajnu Zero Frame vznikne takmer jednoliaty obraz. Technológia IPS zvyšuje ostrosť a umožňuje zdieľanie obrazovky s priateľmi, pretože zabezpečuje čistý obraz z rôznych uhlov.

Acer S277HKwmjdpp UHD

skvelý zvuk

Tieto monitory sú vybavené špičkovým reproduktorom so zvukovou technológiou DTS, ktorá diváka obklopí pôsobivým zvukom. Technológia Acer TrueHarmony navyše vylepšuje basy a znižuje skreslenie, aby ste si zvuk mohli lepšie vychutnať. Vynikajúci zvuk a obraz monitorov S7 vás vtiahne do akcie.

Acer S277HKwmjdpp UHD

Ohleduplný k očiam

Technológia Flicker-less, Low Dimming (možnosť zníženia jasu na iba 15%) a technológie proti odleskom pomáhajú u týchto monitorov znižovať únavu očí. Technológia Flicker-less znižuje blikanie obrazu, čo je najčastejšou príčinou únavy očí u ľudí, ktorí monitor používajú dlhú dobu. Technológia Acer ComfyView znižuje odlesky obrazovky a šetrí očí.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO095s3o
Produktové číslo:  UM.HS7EE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03