Obnoviť stránku

27" Acer R271bmid

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer R271bmid

Acer R271bmid
Tenšie ako kedykoľvek predtým

Tenšie ako kedykoľvek predtým

Vďaka mimoriadne tenkému profilu len 6,6 mm sú monitory R1 tenšie ako celá rada smartphonov.
Krásny a elegantný dizajn sa skvele hodí do modernej domácnosti a prispieva k tomu, aby bolo pracovné prostredie elegantnejší.

Full HD rozlíšenie

Full HD rozlíšenie

Na neobyčajne ostrej obrazovke vás filmy a hry ešte viac vtiahnu do deja, zatiaľ čo sa prezentácia zobrazí s dynamickým jasom. S monitormi R1 si budete vychutnávať mimoriadne ostré vizuálne efekty, ktoré vás tiež privedú do farebného sveta Full HD.

Široké pozorovacie uhly

Široké pozorovacie uhly

Acer R1 poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu pri širokých pozorovacích uhloch. S technológiou IPS sú farby presné naprieč celými 178° širokými uhlami pohľadu. Vďaka tomu, že je všetko jasné pri pohľade z akéhokoľvek uhla, sa môžete s ostatnými v miestnosti ľahko podeliť o svoje multimédiá bez akejkoľvek inverzie do úrovní sivej alebo farebného skreslenia.

Ochrana zraku

Ochrana zraku

Integrované technológie od Aceru zaisťujú maximálne pohodlie pri sledovaní obrazu, a to aj po dlhú dobu: technológia Acer Blue Light Filter znižuje mieru vyžarovania modrého svetla, ktoré potenciálne môže spôsobiť dlhodobé poškodenie zraku. Vďaka technológii Acer Comfy View sa zase môžete spoľahnúť na príjemné zážitky zo sledovania obrazu bez odleskov a odrazov svetla.

dizajn ZeroFrame

Dizajn ZeroFrame

Ničím nerušený vizuálny zážitok pri použití viacerých monitorov naraz vás dokonale pohltí. Dizajn ZeroFrame maximalizuje veľkosť obrazu a minimalizuje rušivé elementy vďaka rámiku, ktorý je tak tenký, že ho sotva postrehnete.

vysoký kontrast

Vysoký kontrast

Veľké divadlo je ešte lepšie vďaka výnimočným farbám, ktoré zaisťuje technológia Adaptive Contrast Management (ACM) pre krištáľovo čistý obraz a mimoriadne vysoký kontrast 100 miliónov : 1.

možnosť pripojenia

Možnosť pripojenia

Monitory Acer R1 sú schopné zvládnuť akúkoľvek rýchlosť prenosu dát a ich pripojenie nemôže byť jednoduchšie. Vďaka portom VGA, DVI a HDMI môžete monitor R1 okamžite pripojiť k svojmu existujúcemu počítaču alebo ho použiť ako doplnkový monitor pre váš notebook.

ergonomická konštrukcia

Ergonomická konštrukcia

Monitory Acer R1 sa môžu pochváliť ergonomicky navrhnutým stojanom, ktorý umožňuje náklon od -5° do 15°, takže vždy nájdete ideálnu polohu pre pohodlné sledovanie obrazu.

Šetrné k životnému prostrediu

Šetrné k životnému prostrediu

Monitor bol navrhnutý pre maximálnu ohľaduplnosť voči životnému prostrediu - je recyklovateľný a zabalený spôsobom, ktorý znižuje nadbytočné množstvo plastu a odpadu. Acer R1 sa tiež obišiel bez zakázaných látok a boli navrhnuté pre minimálnu spotrebu energie. Vďaka týmto vlastnostiam získali kvalifikáciu ENERGY STAR 6.0.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 62,1 cm
Výška 45,4 cm
Hĺbka 23,4 cm
Hmotnosť 3,25 kg
Kód:  WO095u6
Produktové číslo:  UM.HR1EE.001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07