Obnoviť stránku

27" Acer XB272 Predator

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XB272 Predator

Herný monitor rady Predator osloví každého hráča, a to svojimi prémiovými vlastnosťami. Tento štýlový 27" monitor s rozlíšením Full HD sa pýši vysokou obnovovacou frekvenciou 240 Hz, čo zaručí ostrý obraz aj pri rýchlych pohyboch. Obrazovka dosahuje odozvy iba 1 ms, čo z neho robí ideálneho kandidáta pre hranie FPS, športových i závodných hier. Špecialitou je potom snímanie očí, vďaka ktorému monitor spozná, kam sa pozeráte.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový herný dizajn
  • Vysoká obnovovacia frekvencia
  • Nízka odozva
  • Nvidia G-Sync
  • Sledovanie očí (Tobi Eye-Tracking)

Dokonalý obraz

Vďaka zobrazovacej technológi TN sa obrazovka môže pýšiť veľminízkou odozvou, iba 1 ms. Je tak ideálny pre hranie FPS, závodných či športových hier, pretože dokáže pohotovo prekresliť obraz. Vo výbave má tiež funkciu G-Sync, ktorá slúži k potlačeniu trhaniu obrazu. Táto funkcia funguje iba s použitím grafickej karty Nvidia!

Sledovanie očí

Pomocou funkcie Tobii Eye-Tracking dokáže monitor sledovať to, do akej časti monitora práve hľadíte. To umožňuje interaktívnejšie a rýchlejšie ovládanie počítača. Napríklad sa táto funkcia hodí pri prezeraní webovej stránky, kedy sa stránka sama posunie, keď pohľadom dôjdete na jej koniec. Môžete tiež rozkliknúť menu či spustiť akúkoľvek inú interakciu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie G-Sync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h4f7f
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04