Obnoviť stránku

27" Acer Nitro XV272UP Gaming

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer Nitro XV272UP Gaming

LCD monitor Acer Nitro XV272UP Gaming Quad HD

Oživte svoje hranie plynulým podmanivým obrazom a vernými farbami. LCD monitor Acer Nitro XV272UP vám umožní objaviť nové svety v Quad HD rozlíšení (2 560 × 1 440) s technológiou Radeon™ FreeSync.

  • 27“ Quad HD displej s AMD Radeon™ FreeSync¹
  • Certifikácia VESA DisplayHDR™ 400
  • Obnovovacia frekvencia až 144 Hz
  • 1 ms doba odozvy

¹Pre technológiu Radeon FreeSync™ budú používatelia potrebovať: monitor kompatibilný s DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilnú grafickú kartu AMD Radeon™ s pripojením DisplayPort a kompatibilný grafický ovládač Radeon™ Software.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

Skvele synchronizovaný obraz s AMD Radeon FreeSync

S technológiou AMD Radeon FreeSync™ eliminujete trhané hranie a rušivé zadrhávanie obrazu. Na monitore k PC Acer XV272UP si vychutnáte plynulý a pohotový obraz vďaka tomu, že sa obnovovacia frekvencia monitora synchronizuje so snímkovou frekvenciou vášho počítača.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Herný monitor Acer XV272UP má dokonalý obraz

Žasnite nad tým, o koľko úžasnejšie vyzerajú vaše obľúbené hry pri rozlíšení Quad HD. Vychutnajte si ostré, čisté a verné farby, ktoré vám 27“ herný monitor Acer Nitro XV272UP poskytuje. Predveďte ostatným, čo hráte, pretože vďaka až 170° pozorovacím uhlom zostanú odtiene a kontrasty verné aj z bočného pohľadu.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

Certifikácia VESA DisplayHDR™ 400

Monitor na PC Acer Nitro XV272UP sa môže pochváliť certifikátom VESA DisplayHDR™ 400. Tento priemyselný štandard špecifikuje kvalitu HDR, a to vrátane jasu, farebného gamutu, bitovej hĺbky a doby nábehu. FreeSync monitor Acer Nitro môže posunúť vaše hranie na vyššiu úroveň vďaka vylepšenej presnosti farieb a kontrastu.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

Užite si optimalizované farby

Ponorte sa do hyper realistických farieb herného sveta. Hladké prechody, jemnejšie odtiene a jednotný vzhľad sa pri LCD monitore Acer Nitro dosiahnu vďaka 90 % pokrytiu farebného priestoru DCI-P3 a presnosti farieb Delta E <3.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Gaming monitor Acer vyniká plynulosťou obrazu

Gaming monitor Acer Nitro XV272UP vám poskytne plynulé hranie bez oneskorenia s obnovovacou frekvenciou až 144 Hz. Aj keď pôjde o búrlivú hernú akciu, 1 ms doba odozvy vám zaistí jasný obraz bez rozmazania.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

PC monitor Acer Nitro XV272UP chráni váš zrak

Chráňte svoj zrak pred zbytočným namáhaním vďaka technológiám Acer BlueLightShield™ a Flickerless™. PC monitor Acer Nitro XV272UP vám tak umožní užiť si dlhé herné seansy s nižšou mierou odleskov od monitora a menšou únavou očí vďaka technológiám Acer ComfyView™ a Low Dimming™.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

Úpravy za chodu v prehľadnom menu monitora Acer

Už nie je potrebné sa hrať s tlačidlami. Upravte jednoducho nastavenie monitora k PC Acer Nitro XV272UP pomocou obslužného softvéru Display Widget.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

27" monitor Acer Nitro XV272UP zaistí pohodlné sledovanie

27" monitor Acer Nitro XV272UP vyniká svoju ergonómiu. Vďaka náklonu v rozmedzí od -5 ° do 20° môžete nechať oddýchnuť vašu myseľ aj krk.

LCD monitor 27 Acer Nitro XV272UP Gaming

Monitor na PC má niekoľko herných režimov

Vyberte si zo širokej škály herných a neherných režimov, z ktorých každý má svoj vlastný jedinečný farebný profil. Na monitore na PC Acer Nitro XV272UP si ľahko prispôsobíte nastavenia pre všetky aplikácie tak, aby sa automaticky spúšťali v preferovanom režime.

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, inteligentné telefóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer vyvíja aj cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď spoločnosť Acer oslávila 40. výročie svojho vzniku, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových spoločností na svete.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia 144 Hz
Odozva 1 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync
Typ panela IPS

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort
Typ pripojenia HDMI 2.0
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Reproduktory, Nastaviteľná výška, HDR, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
Funkcie Flicker-free, Filter modrého svetla
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 62,1 cm
Výška 45,4 cm
Hĺbka 22,4 cm
VESA prichytenie 100×100

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 33 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 58 kWh/1000h
Kód:  WO097h6j4
Produktové číslo:  UM.HX2EE.P01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07