Obnoviť stránku

27" Acer KA270Hbid

3,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer KA270Hbid

LED monitor 27 palců Acer KA270Hbid černý
 
 

Nádherný obraz

Monitor Acer KA270Hbid s veľkou uhlopriečkou 27 palcov bol navrhnutý s ohľadom na pohodlné sledovanie šetrné k vašim očiam. Obrazovka disponuje rozlíšením Full HD, teda všetky detaily zobrazuje úplne verne.

LED monitor 27 palců Acer KA270Hbid černý
 
 

Široké možnosti použitia

Vďaka použitej technológii VA (Vertical Alignment), ktorá kombinuje výhody IPS a TN panelov, vyniká monitor vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami a verným zobrazením farieb. LED podsvietenie obrazovky zase poskytne vysoký jas (300 cd/m2). Na pripojenie využijete port VGA, DVI alebo HDMI.

LED monitor 27 palců Acer KA270Hbid černý
 
 

Komfortné používanie

Pohodlné sledovanie si doprajete vďaka možnosti sklopenia o -5 až 15 °. K ovládacím tlačidlám sa dostanete jednoducho z prednej strany monitora. V prípade potreby obrazovku ľahko pripevníte aj na stenu.

LED monitor 27 palců Acer KA270Hbid černý
 
 

Šetrný k životnému prostrediu

Monitory radu KA sú šetrné k našej planéte, pretože na podsvietenie netreba ortuť, sklo obrazovky neobsahuje arzén a obal možno plne recyklovať. Vďaka tomu sa displej honosí označením Energy Star 6.0.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092u1r
Produktové číslo:  UM.HX3EE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18