Obnoviť stránku

27" Acer K272HULDbmidpx

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer K272HULDbmidpx

Monitor Acer s uhlopriečkou 27" je skvelým partnerom do vašej kancelárie alebo aj doma. Jasný a čistý obraz, vynikajúci kontrast, vysoké rozlíšenie a populárny pomer strán 16 : 9 zabalené v slušivom slim dizajne. To všetko vám tento monitor ponúka.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny obraz s vysokým rozlíšením WQHD
  • Obria 27" palcová obrazovka pre hry aj filmy
  • Úsporné LED podsvietenie
  • Digitálne konektory DVI, HDMI aj DisplayPort
  • Dynamický kontrast 100M : 1

Nádherný obraz

Krásny obraz s extra jemným rozlíšením WQHD (2 560 × 1 440 px) a pomerom strán 16 : 9 ponúkne maximálne ostrý obraz plný detailov. S týmto rozlíšením a pomerom strán môžete pohodlne sledovať filmy a seriály v perfektnej kvalite.
Dokonalé farby a široké pozorovacie uhly zaisťuje IPS (In-plane Switching) panel so 100% podaním gamutu WideColorGamut sRGB. Veľmi vhodné najmä pre používateľov, ktorí radi upravujú fotografie. Moderné LED podsvietenie zároveň výrazne znižuje spotrebu energie.

Šetrný k vašim očiam

Klasické monitory po dlhšej dobe namáhajú vaše oči. Je to spôsobené nepatrným blikaním obrazu, vyžarovaním modrého svetla a odrážaním okolitého svetla. Monitor Acer K272HULD disponuje radom funkcií, ktoré tieto nepríjemné skutočnosti minimalizujú. Môžete sa tak tešiť na technológie Blue Light Filter a Flicker-less pre redukciu blikania.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092t8f
Produktové číslo:  UM.HX2EE.D01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08