Obnoviť stránku

27" Acer K272HULBbmidp

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer K272HULBbmidp

Acer K predstavuje monitor s naozaj veľkou uhlopriečkou 27 "a IPS panelom. Táto technológia oproti klasickému TN vylepšuje farebné podanie s prirodzenými a jemnými prechodmi. K tomu si obraz vychutnáte bez degradácie kvality aj pri polohe, kedy nebudete priamo pred displejom. Určený je pre všetkých milovníkov vynikajúceho zobrazenie, ktorým zobrazí jasné a živé farby vo vysokej kvalite. s veľmi dobrou odozvou sa monitor výborne hodí aj pre herné použitie.

kľúčové vlastnosti

  • Zvýšené rozlíšenie - väčšia ako Full HD
  • Lepšie farebné podanie
  • Obraz nenarušený uhlom pozorovania
  • Veľká plocha pre prácu aj zábavu
  • Rýchla odozva drží ostrosť
  • Odstupňovanie vysokým kontrastom

Okrem jemného rozlíšenie a vynikajúceho zobrazenia s dynamickým kontrastom 100 000 000: 1 poteší aj nadštandardné jas, takže bude obraz dobre viditeľný aj pri silnejšom osvetlením vo vašej miestnosti. Nič vám neunikne. Mimo obrazu zaujme aj stojan okrúhleho tvaru, ktorý vám štýlovo vyšperkuje stôl a nezaberie zbytočne veľa miesta.

Kód:  WO092t8d
Produktové číslo:  UM.HX2EE.A09

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04