Obnoviť stránku

27" Acer K272HLDbid

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer K272HLDbid

Monitor Acer s uhlopriečkou 27 "je skvelým partnerom do vašej kancelárie alebo i domova. Jasný a čistý obraz, vynikajúci kontrast, vysoké rozlíšenie a populárne pomer strán 16: 9 zabalené v slušivom slim dizajne, to všetko vám tento monitor ponúka.

kľúčové vlastnosti

  • Krásny obraz s Full HD rozlíšením
  • Obrie 27 "palcová obrazovka pre hry i filmy
  • Displej s matným povrchom zamedzujúcim odleskom
  • Úsporné LED podsvietenie
  • Digitálne konektory DVI a HDMI, analógový VGA vstup
  • Dynamický kontrast 100M: 1

Plnohodnotné zariadenie pre všetkých

Krásny obraz s nevyhnutným Full HD rozlíšením a pomerom strán 16: 9 je dnes jasným štandardom medzi monitory, bez ktorého sa nedá obísť. S týmto rozlíšením a pomerom strán môžete pohodlne sledovať filmy a seriály v perfektnej kvalite. Toto rozlíšenie je vhodné aj pre prácu, pretože vďaka nemu budete môcť efektívne pracovať s viacerými oknami naraz.
Skvelé farby a vždy to najlepšie zobrazenie informácií na monitore zaisťuje TN panel s matným povrchom. Tento zobrazovací panel disponuje pozorovacími uhlami, a to 170 stupňov tak z vertikálneho tak z horizontálneho pohledu. Lepšieho podanie farieb a teda lepšieho zobrazovacieho výsledku je dosiahnuté pomocou využitia moderného LED podsvietenie. To zároveň výrazne znižuje spotrebu tohto zariadenia.

Všetko pre pohodlné sledovanie

Pripojenie monitora je možné prostredníctvom univerzálnych portov HDMI a DVI. Odozva zobrazovacieho panelu má výbornú hodnotu 1 ms. Maximálna kontrast je tiež na skvelé hodnote 100M: 1. Všetky spomínané vlastnosti robia z tohto monitora naozaj parádneho spoločníka za rozumnú cenu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092t7f
Produktové číslo:  UM.HX3EE.D01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09