Obnoviť stránku

27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K

Moderný monitor s atraktívnym dizajnom sa pýši svojím prvotriednym vzhľadom a vyhotovením. Dokonale navrhnutý stojan s lešteného kovu vystupuje zo všednosti dnešných monitorov a spoločne s extrémne tenkým rámčekom dodáva monitoru jedinečnosť a štýl. Veľká obrazovka s ultrajemným 4K rozlíšením poskytne priestrannú plochu na prácu i zábavu. Ľahko si tak rozmiestnite viac okien vedľa seba a pri sledovaní filmu vás dej doslova pohltí.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový dizajn s výnimočným stojanom
  • Priestranný IPS displej s ultrajemným UHD 4K rozlíšením
  • Pohlcujúci zvuk s technológiou DTS sound
  • Rad funkcií na ochranu vašich očí
  • USB 3.1 Type C

Dokonalé sledovanie

Veľký 27" displej využíva modernú technológiu IPS (In-Plane Switching), ktorá zabezpečí presné a sýte farby s veľkými pozorovacími uhlami, až 178°. Vysoké rozlíšenie UHD 4K (3 840 × 2 160 px) ponúkne ostrý obraz, neprídete tak o žiadny detail.

Neobyčajný zvuk

Multimediálny zážitok dovršujú dva 3 W reproduktory s technológiou DTS sound a Acer TrueHarmony. Tá zdokonaľuje hlboké basy a potláča skreslenie zvuku. Integrovaný ekvalizér doladí a optimalizuje zvuk, vďaka tomu majú skladby väčšiu hĺbku a hry sú ešte pútavejšie.

Šetrný k vašim očiam

Klasické monitory po dlhšej dobe namáhajú vaše oči. Je to spôsobené nepatrným blikaním obrazu, vyžarovaním modrého svetla a odrážaním okolitého svetla. Monitor Acer H277HK disponuje radom funkcií, ktoré tieto nepríjemné skutočnosti minimalizujú. Môžete sa tak tešiť na technológie Blue Light Filter a Flicker-less na redukciu blikania. Matný povrch využíva technológiu Acer ComfyView a dynamické zníženie jasu Low Dimming prispôsobí jas za každých okolností.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Povrch displeja Matný
Technológie G-Sync

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WO098l9
Produktové číslo:  UM.HH7EE.026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07