Obnoviť stránku

27" Acer GN276HLbid Gaming

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer GN276HLbid Gaming

Revoluční výkon
 

Revolučný výkon

Vstúpte do novej úrovne zábavy. Ak máte radi rýchlu akciu, ale neznášate kompromisy, sú tu špičkové monitory, na ktoré ste čakali. Rad monitorov Acer GN ponúka všetko, čo potrebujete: nízku dobu odozvy len 1 ms na dosiahnutie krásne plynulého obrazu, podporu technológie NVIDIA 3D Vision, vynikajúci kontrast a rozlíšenie Full HD pri obnovovacej frekvencii až neuveriteľných 144 Hz. To vám zaručene zvýši tep.


Full HD zábava
 

Full HD zábava

Špičková kvalita obrazu zodpovedá ohromujúcemu rozlíšeniu – pri 1080p ožijú všetky vaše multimédiá. Vychutnajte si viac detailov ako kedykoľvek predtým a vyskúšajte svoje obľúbené hry a filmy vo sviežom a jasnom podaní. Každučký štvorcový palec tohto živého LED panelu vás nadchne.

Všestrannost 3D obrazu
 

Všestrannosť 3D obrazu

Vstúpte do ďalšej dimenzie. Monitory Acer GN sú kompatibilné s NVIDIA LIGHTBOOST a so súpravou NVIDIA 3D Vision 2 na úchvatné Full HD 3D snímky, 3D Blu-ray filmy, 3D hry a trojrozmerné fotografovanie.

Sametově hladký obraz
 

Zamatovo hladký obraz

Len 1 ms (zo sovej do sivej) doba odozvy zaisťuje veľmi vysokú ostrosť obrazu bez rozmazania a duchov. Monitory radu Acer GN vám prinášajú superrýchlu akciu, pri ktorej nie je žiadny priestor na pohybovú neostrosť.


Poutavý design
 

Pútavý dizajn

Ak túžite po monitore s tými najnovšími technológiami, ktorý má zaujať už na prvý pohľad, je rad Acer GN ideálnou voľbou. Viacfarebný stojan v tvare písmena X a elegantný štíhly panel týchto monitorov oživia váš domov v priebehu okamihu.

Mimořádně hladké scény
 

Mimoriadne hladké scény

Vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz skrátia monitory časy potrebné na vykreslenie snímky a poskytnú mimoriadne hladké 2D scény.

Nedívejte se na odlesky
 

Nepozerajte sa na odlesky

Keď všetci spia a hra napriek tomu pokračuje, prichádza na rad technológia Acer ComfyView, ktorá pomáha znižovať namáhanie zraku. Prináša menšiu mieru odleskov na pohodlnejšie trávenie času pred obrazovkou. A zatiaľ čo sa vaši súperi unavia, môžete svojim priateľom ukázať, kto je vodcom svorky.


Výrazný kontrast
 

Výrazný kontrast

Funkcia Acer Adaptive Contrast Management (ACM) sa stará o mimoriadne vysoký kontrast 100 miliónov k jednej. Jasné farby budú ešte jasnejšie a tmavé zábery ešte temnejšie – budete svedkami takých žiarivých scén, ako keby ste sa v nich skutočne nachádzali.

Užitečné možnosti připojení
 

Užitočné možnosti pripojenia

Tieto špičkové monitory sú vybavené hneď niekoľkými možnosťami pripojenia, ako sú DVI, VGA a HDMI. Záleží len na vás, ako budete chcieť monitory radu Acer GN používať.

Ekologicky šetrné
 

Ekologicky šetrné

Monitory Acer neobsahujú ortuť a používajú recyklované PCD (post-consumer-recycled) ABS plasty a znovu použiteľné obalové materiály. Vďaka podsvieteniu pomocou bielych LED navyše poskytnú vynikajúci jas pri súčasnej úspore energie. Okrem toho sa pýšia certifikátmi ENERGY STAR a EPEAT.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092q8
Produktové číslo:  UM.HG6EE.006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09