Obnoviť stránku

27" Acer G276HLIbid

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer G276HLIbid

LED monitor Acer G276HLIbid sa vyznačuje perfektnými parametrami, veľmi dobrú ponukou pripojenia a predovšetkým ohromným panelom pre maximálne zážitky. Vďaka Full HD rozlíšení a pomeru strán 16: 9 ho ocenia najmä hráči, ale aj užívatelia, ktorí väčšinu času trávia konzumáciou videa, internetu či úpravou rozsiahlych dokumentov. LED podsvietenie obrazovky zaisťuje hlboké podanie čiernej farby, jasnú bielu a vysoký dynamický kontrastný pomer. Bokom nezostáva ani znížená spotreba elektrickej energie.

kľúčové vlastnosti

  • Znamenitý herný dizajn
  • Ultrarýchla odozva na hranici 1 ms
  • Full HD rozlíšenie pre maximálne ostré zážitky
  • matný povrch
  • Nízka energetická náročnosť

Majstrovský kúsok práve pre váš stôl

Nízka doba odozvy 1 ms znamená rýchlosť bez rozmazávania pre kvalitnejšie herné zážitky. Akcia s rýchlym pohybom a dramatické prechody sú vykresľované plynulo bez nežiaduceho rozmazávania či artefaktov. Stojan tvaru X pôsobí vzdušne a zaberie minimum úžitkového priestoru. Monitor je možné na ňom sklápať pre priamejšie pohled. Z konektorové výbavy potom zaujme integrácia moderných rozhrania HDMI a DVI, vďaka čomu pripojíte viac zdrojov vysokého rozlíšenia. Užijete ho nielen k počítaču či notebooku, ale aj pre Blu-ray prehrávač a hernú konzolu. Monitor je VESA kompatibilné, teda ho možno primontovať aj na stenu.

Kód:  WO092m4
Produktové číslo:  UM.HG6EE.I01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16