Obnoviť stránku

27" Acer B276HKBymjdpprzx

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer B276HKBymjdpprzx

Monitor Acer B276HK sa ponúka extra náročným grafickým vyznávačom svojím farebným podaním technológie IPS a rozlíšením Ultra HD. Zažite bezkonkurenčnú čistotu obrazu a objavte tie najjemnejšie detaily. Ultra HD je presne 4-krát ostrejší ako dnešné Full HD rozlíšenie. Spolu so 100-miliónovým kontrastom prináša úplne novú úroveň realistického zobrazenia obsahu, kde uvidíte aj zblízka dokonalý obraz do najmenších nuáns. Farby s 10-bitovým spracovaním dokážu 100 % pokryť farebný priestor sRGB. Tým všetkým vás nasýti širokouhlý displej s uhlopriečkou 27".

Kľúčové vlastnosti 4K IPS monitora Acer B276HKBymjdpprzx

  • Skvele podané farby na uhlopriečke 27" (71 cm)
  • Ultra HD rozlíšenie pre 4-násobné detaily oproti Full HD
  • 10-bitové farby pokrývajú 100 % sRGB
  • Výber zo 4 obrazových vstupov
  • Minimalistický rámček ZeroFrame
  • Potlačenie blikania a modrého svetla unavujúceho oči
  • Natočenie, naklopenie, výškové nastavenie, pivot
  • Pripojenie príslušenstva do USB 3.0 hubu

Dlhé hodiny pred monitorom Acer B276HKBymjdpprzx

Monitor Acer B276HKBymjdpprzx tiež ponúka pokročilé technológie pre komfortné používanie mnoho hodín v kuse. Obrazovka je bez blikania (Flickerless) a s minimalizovaným vyžarovaním modrého svetla (BlueLightFilter), ale tiež je tu exkluzívny Acer Low Dimming. Ten prináša ešte nižšiu záťaž vďaka možnosti nastaviť jas až na 15 % oproti obvyklým 30. Matný panel s technológiou ComfyView bol vyvinutý na redukciu nepríjemných odleskov.

So všetkou parádou

Vo svojom arzenáli má monitor pripravené hneď 4 vstupy signálu. Digitálny HDMI 2.0, DisplayPort, Mini DisplayPort a DVI. HDMI s podporou MHL zrkadlí displej kompatibilných zariadení, a pritom dokáže cez rovnaký kábel dobíjať batériu. Používateľský komfort podporuje stojan s výškovou nastaviteľnosťou, takže si displej vyzdvihnete do správnej výšky práve pre vás. K tomu sa poddá aj naklápaním, otáčaním do strán alebo otočením do vertikálnej polohy (pivot). Monitor Acer B276HKBymjdpprzx má tiež zabudované reproduktory a USB 3.0 hub, aby ste mali poruke konektory na pripojenie často používaných periférií či dobíjanie mobilného telefónu.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO024l5
Produktové číslo:  UM.HB6EE.B02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12