Obnoviť stránku

25 "LG 25UB55 ultrawide

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

25 "LG 25UB55 ultrawide

Sny o skvelom displeji s obrovským rozlíšením za rozumnú cenu sa realizujú v rade UB55. Perfektný panoramatický obraz bez akéhokoľvek rušenia a využitia programov na celú plochu displeja. Predstavte si spojenie 2 nezávislých monitorov do jedného a toto je výsledok. Uľahčite a zrýchlite svoju prácu s hudbou, videom alebo grafikou.

kľúčové vlastnosti

  • moderné technológie
  • kvalitné spracovanie
  • Pomer strán 21: 9
  • nastaviteľný stojan
  • Flicker Safe a redukcie modrej farby
  • Možnosť práce 2 ľudí súčasne

Jednoduchá spolupráca

Pohodlie pri práci zaisťuje nastaviteľný stojan, ktorý umožňuje natočenie monitora podľa potreby. Výhodou je duálny HDMI port, takže stačí pripojiť 2 zariadenia a porovnať svoju prácu s kolegom. Každý zvlášť môžete pracovať na svojom projekte a nie ste nijako obmedzení. Ďalej sú k dispozícii DisplayPort a DVI-D port, takže nie je problém s konektivitou.

moderné technológie

Kvalitné IPS panel ponúka precízne farby s minimálnym skreslením, a tak si naplno vychutnáte svoje filmy, hry či fotky. K lepšej ochrane zraku, ktorý je veľmi namáhaný pri dlhodobej práci, slúži špeciálne vyvinutá technológia Flicker Safe. Redukuje blikanie obrazu na minimum a znižuje úrovne modrej farby. Jednoduchý joystick určený pre nastavenie monitora vás nadchne.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1ce1
Produktové číslo:  25UB55-B.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01