Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" Zowie by BenQ XL2411P

4,8 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Zowie by BenQ XL2411P

ZOWIE by BenQ XL2411P je profesionálny 24-palcový Full HD monitor s vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ultra nízkou odozvou 1 ms a veľkým množstvom herných funkcií a technológií. Je oficiálnym monitorom najväčších svetových eSport turnajov a veľmi obľúbený monitor profesionálnych hráčov a tímov. Monitor si nastavíte presne tak, aby vo vašom hernom kútiku vyhovoval. Flexibilný stojan umožňuje výškové polohovanie, otočenie do pozície pivot aj naklopenie.


144 Hz pre maximálnu plynulosť

Vysoká obnovovacia frekvencia 144 Hz monitora ZOWIE by BenQ XL2411P umocní zážitok z hrania. Plynulý obraz bez rozmazania a „duchov“ pocítite v akejkoľvek hre, a najmä potom pri rýchlej akcii v FPS hrách. 

Black Equalizer – objavte skrytých nepriateľov

Už nikdy sa nestaňte obetí zbabelého Campera v temnom zákutí. Technológia Black Equalizer zvyšuje viditeľnosť v tmavých scénach bez toho, aby došlo k nadmernému presvetleniu svetlých oblastí. Na monitore ZOWIE by BenQ XL2411P budete mať vždy optimálnu viditeľnosť.

Herné režimy pre vylepšené herné zážitky

Každá hra má svoje vlastné optimálne nastavenie. Každý monitor ZOWIE by BenQ XL2411P je vybavený množstvom nastavení. Do týchto herných režimov sa môžete ľahko prepnúť dotykom tlačidla rýchlej voľby.

Minimalizujte vizuálne rušenie

Koncentrácia je u profesionálnych e-Sport, ale aj u bežných hráčov kľúčovým faktorom. Rámček LCD monitora Zowie by BenQ XL2411P bol špeciálne navrhnutý pre redukciu odrazov svetla od obrazovky, takže sa môžete sústrediť na hru.

Flicker-free – pohodlie pre dlhé hranie hier

Teraz môžete dlhé hodiny trénovať, aby ste sa stali najlepšími hráčmi. Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu na monitore ZOWIE by BenQ XL2411P pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.

BenQ Low Blue Light

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light, použitá u LED monitora Zowie by BenQ XL2411P, eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom vo zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavených typov v závislosti na danej činnosti.

Prispôsobte si monitor

Výškovo nastaviteľný stojan možno ovládať jednoduchým jedným prstom, takže môžete ľahko nastaviť výšku monitora Zowie by BenQ XL2411P pre vami preferovaný pozorovací uhol a maximalizovať tak pohodlie.

Celosvetovo používaný najlepšími hráčmi na profesionálnych eSport turnajoch


Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 1 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DVI, HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
Káble v balení DVI

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 57 cm
Výška 42,9 cm
Hĺbka 21,9 cm
Hmotnosť 3,6 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 22 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  WTZ012d1
Produktové číslo:  9H.LGPLB.QBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19