Obnoviť stránku

24" Viewsonic XG2530

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Viewsonic XG2530

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor ViewSonic XG2530 je určený pre náročných hráčov, ktorým ponúkne neskutočne ostrý obraz, ktorý obstojí aj pri tých nejzbesilejších herných akciách. Displej sa vyznačuje nízkou latenciou, vysokou obnovovacou frekvenciou 240 Hz a perfektným zobrazením farieb pre maximálny herný zážitok.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG2530

  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • SuperClear IPS panel
  • 240Hz obnovovacia frekvencia
  • Doba odozvy 1 ms
  • Black Stabilization zlepšuje viditeľnosť
  • Prednastavené herné módy
  • HDMI, DisplayPort, 3× USB
  • AMD FreeSync
  • Výkonné reproduktory 2× 3 W
  • Technológia šetriaca zrak

Perfektne plynulý obraz

Vďaka ultra rýchlej obnovovacej frekvencii 240 Hz poskytuje tento monitor skvelú plynulosť obrazu a úžasnú grafiku bez ohľadu na rýchlosť hernej akcie. Rozlúčte sa s otravnými artefaktmi a rozmazáváním pohybu pri rýchlych sekvenciách a užite si maximálne ostré detaily.


Minimálna doba odozvy

Monitor ViewSonic XG2530 sa pýši neuveriteľne rýchlou odozvou 1 ms, vďaka čomu poskytuje plynulý obraz bez sekania a rozmazania. K dispozícii máte 5 úrovní, ktoré prispôsobia nastavenie odozvy pri hraní hier s vysokými obnovovacími rýchlosťami. Pri rýchlych akciách bude monitor reagovať rovnako rýchlo ako vy, čím získate značnú výhodu nad svojimi oponentmi.


Black Stabilization

Funkcia ViewSonic Black Stabilization poskytuje zvýšenú viditeľnosť detailov zosvetlením tmavých scén. Vďaka 22 prispôsobiteľným úrovniam vylepšenia viditeľnosti budete mať vždy dokonalý prehľad aj v tých najtmavších zákutiach, takže váš nepriateľ nebude mať šancu vás pokoriť.


Technológia AMD FreeSync

Monitor XG2530 je vybavený technológiou AMD FreeSync, ktorá plynule synchronizuje výstupnú obrazovú rýchlosť medzi grafickou kartou a displejom. Táto dynamická obnovovacia frekvencia účinne eliminuje trhanie a šklbanie obrazu a zaistí tak úplne plynulý herný zážitok.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenie, ktorá prináša skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Komfort pre vaše oči

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a únava očí.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WV253n
Produktové číslo:  XG2530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17