Obnoviť stránku

24 "ViewSonic VX2452MH čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "ViewSonic VX2452MH čierny

Za skvelú cenu sa podbízí monitor pre znamenitý vizuálny zážitok z hrania hier i sledovanie filmov. Technológia ClearMotiv II poskytuje 2ms odozvu GTG pre nerozmazané snímky, plynulý obraz bez pruhovanie, rozmazaniu alebo duchov. Môžete intenzívne hrať, sledovať športové prenosy alebo akčné filmy. Podívaná umocní ultra vysoký dynamický kontrast (50M: 1) pre dobre odstupňované, jasné farby.

kľúčové vlastnosti

  • Multimediálny monitor za skvelú cenu
  • Obraz bez rozmazania pri filmoch i hrách (2ms odozva GTG)
  • Jemné vystupňovaniu od najtmavšej po najsvetlejšie farby
  • Herný režim zlepší viditeľnosť v tmavých oblastiach
  • Potlačenie blikania pre komfortné sledovanie
  • Bohatá ponuka vstupov (HDMI, DVI, VGA)

Starosť o oči

Pred monitorom sa zvyčajne trávia dlhý čas, a preto je dôležité, ako vám obraz servíruje. Tento sa pýši funkciou odstraňujúca blikanie podsvietenia. Pre napájanie podsvietenia sa používa usmernený prúd, čím sa efektívne potláča blikanie pri každej úrovni jasu. Stabilný svetelný zdroj umožňuje pracovať, hrať hry alebo sledovať filmy dlhšie a bez únavy očí.

Funkcie pre hráčov

Herný režim poskytuje lepšiu viditeľnosť a podrobne zvýrazní tmavé scény bez toho, bez toho aby došlo k preexponovanie svetlé oblasti. Aj v najtemnejších scénach uvidíte schovaného nepriateľa, dôležitý predmet alebo celú tajnú pasáž. Od teraz už vám nič neutečie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WV252k
Produktové číslo:  VX2452MH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13