Obnoviť stránku

24" TCL L24E4373F oranžová

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" TCL L24E4373F oranžová

Naozaj farebný televízor

Máte farebne zladený interiér izby a nemôžete nájsť televízor v rovnakej farbe? Možno ste práve našli! Výrobca TCL si pripravil niekoľko televízorov vo veselom, farebnom vyhotovení. Jednou z nich je oranžovo ladený model L24E4373F. Ponúka jemné Full HD rozlíšenie 1920x1080 na 24" uhlopriečke, frekvenciu obrazu 100 Hz, prehrávanie médií z USB flashdiskov a mnoho ďalšieho.

Pobavte svojich priateľov

Zdieľajte obsah s integrovaným USB multimediálnym prehrávačom a ukážte priateľom svoje fotky alebo video na obrazovke televízora. Z vášho USB zariadenia môžete prehrať nielen obrazový materiál, ale aj počúvať obľúbenú muziku. Po dokúpení MHL adaptéra dostanete možnosť pripojiť kompatibilný smartfón či tablet a bezdrôtovo zdieľať jeho obsah alebo televízor ovládať. Pre iný obrazový vstup je pripravený HDMI konektor.

Plynulé akčné zábery

Vychutnajte si intenzitu športových prenosov alebo akčných filmov. Tento televízor využíva technológiu 100Hz Clear Motion Index k zlepšeniu plynulosti záberov s rýchlo sa pohybujúcimi predmetmi alebo ľuďmi. Budete sa cítiť ako prenesení do srdca akcie aj vo vašej obývacej izbe. Technológia Wide Color Enhancer rozširuje farebné spektrum a zintenzívňuje odtiene, aby ste mohli zažiť obraz v prirodzených farbách.

Dolby Digital Plus

Kvalitu zvuku optimalizuje technológia Dolby Digital Plus, vďaka ktorej sa vám dostane naozaj presvedčivého zvukového zážitku. Zabudovaný DVB-C tuner umožňuje sledovanie káblového vysielania priamo v televízore, bez nutnosti ďalšieho prevodníka.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 57,5 cm
Výška 42,5 cm
Hĺbka 14,6 cm
Výška bez podstavca 35,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,8 cm
Hmotnosť 4,2 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Oranžová
Kód:  WK690b43
Produktové číslo:  L24E4373F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08