Obnoviť stránku

24" Sencor SLE 24F47DM4

3,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Sencor SLE 24F47DM4

Sencor SLE 24F47DM4 je kompaktný televízor , Ktorý sa ideálne hodí do domácností ako druhý televízor napríklad do spálne alebo detskej izby. Aj napriek svojmu relatívne malú uhlopriečku 60 cm ponúkne vynikajúci FullHD rozlíšenie , Takže v každom zábere uvidíte aj ten najjemnejší detail. Vstavaný DVD prehrávač vám ušetrí miesto aj peniaze, pretože nebudete musieť kupovať ďalšie zariadenia. Televízor možno tiež zavesiť na stenu pomocou štandardu VESA .
Nízkej spotreby a vysokého farebného kontrastu je dosiahnuté vďaka použitiu technológie LED podsvietenie . Tá je oproti klasickému fluorescenčnému podsvietenie oveľa úspornejšie a umožňuje oveľa kvalitnejšie farebné podanie. O čistý a ostrý obraz sa postará hrebeňový filter a špeciálne obvody pre zlepšenie obrazu.
Nahrajte si svoje obľúbené programy alebo filmy na prenosné USB médium vďaka vstavanému USB portu . Iste tiež poteší možnosť časového posunu Timeshift , Vďaka ktorému vám už neunikne žiadny obľúbený program. Jednoducho si konkrétny relácii zastavíte a potom si ju môžete opäť pustiť. Prítomnosť HDMI portu ocenia majitelia konzol alebo Blu-ray prehrávačov, ktorí si tak budú obraz vychutnávať v plnej digitálnej kvalite. Majitelia ubytovacích zariadení ocenia aj praktický hotelový mód .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 58 cm
Výška 40 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 38,1 cm
Hĺbka bez podstavca 4,55 cm
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS524g1a
Produktové číslo:  SLE 24F47DM4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18