Obnoviť stránku

24" Sencor SLE 2445DM4 DVD

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Sencor SLE 2445DM4 DVD

Kompaktný televízor, ktorý sa ideálne hodí do domácností ako druhý televízor napríklad do spálne alebo detskej izby. Aj napriek svojej relatívne malú uhlopriečku ponúkne HD Ready rozlíšenie, takže sa môžete tešiť na obraz vysokej kvality. Vstavaný DVD prehrávač vám ušetrí miesto aj peniaze, pretože nebudete musieť kupovať ďalšie zariadenia. Televízor možno tiež zavesiť na stenu pomocou štandardu VESA. Už teda nepotrebujete žiadny stolík s prehrávačom.
Nahrajte si svoje obľúbené relácie alebo filmy na USB médium. Televízor podporuje aj prehrávanie multimediálnych súborov z USB flashdisku alebo externého disku. Poradí si s formátmi MKV , DivX, XviD, MP3 alebo WMA. Iste tiež poteší možnosť časového posunu ( Timeshift ), S ktorou si reláciu jednoducho zastavíte a potom si ho môžete opäť pustiť.
Nízkej spotreby a vysokého farebného kontrastu je dosiahnuté vďaka použitiu technológie LED podsvietenia . Tá je oproti klasickému podsvietenie oveľa úspornejšie a umožňuje oveľa kvalitnejšie farebné podanie. O čistý a ostrý obraz sa postará hrebeňový filter a špeciálne obvody pre zlepšenie obrazu. Prítomnosť HDMI portu ocenia majitelia konzol alebo Blu-ray prehrávačov, ktorí si tak budú obraz vychutnávať v digitálnej kvalite. O kvalitné ozvučenie sa postarajú dva stereo reproduktory.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 57,3 cm
Výška 40,7 cm
Hĺbka 16 cm
Výška bez podstavca 36,3 cm
Hĺbka bez podstavca 5,6 cm
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS524g1
Produktové číslo:  SLE 2445DM4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17