Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

24" Samsung T24D391EI biely

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung T24D391EI biely

Samsung T24D391EI bílý

Elegantný monitor

Ohromujúci dizajn

Monitor T24D391EI disponuje dizajnom Touch of Color. Ten je navrhnutý tak, aby zachytával okolité svetlo. Zároveň sa vyznačuje tenkým rámom, štíhlym a elegantným bielym telom. K tomu všetkému má priehľadný podstavec, ktorý eleganciu zvyšuje. Monitor je dizajnovo tak krásny, že vynikne na každom mieste.


Moderný tuner DVB-T2 a PiP

Prostredníctvom zabudovaného TV tunera ľahko a rýchlo prepnete medzi počítačovým monitorom a televíznym vysielaním. S technológiou PiP (Picture-in-Picture) je možné vypracovávať dokumenty a zároveň sledovať televíziu, a to všetko súbežne na jedinom monitore.

režim Futbal

Režim Futbal


Bude vás baviť

Bude vás baviť

Skvelé herné zážitky

Vďaka dvojici HDMI a VGA si môžete ľahko vychutnávať hranie obľúbených počítačových hier alebo komunikovať s priateľmi. Rôzne vstupy zaisťujú väčšiu kompatibilitu, a preto monitor zvládne spracovať prakticky všetok obsah.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Biela
Kód:  WH521k8a3
Produktové číslo:  LT24D391EI/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14