Obnoviť stránku

24" Samsung T24C350EW

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung T24C350EW

Full HD televízny monitor využívajúci moderné LED podsvietenie, ktorý oproti klasickým monitorom ponúka duálny televízny tuner na pozemné DVB-T a káblové DVB-C vysielanie. Ozvučenie zaisťuje veľmi dobrý integrovaný systém štandardu DTS Premium Sound s výkonom 2x 5 W. Pestré rozhranie video vstupov dopĺňa aj moderné technológia v podaní ConnectShare.
LED technológia podsvietenia sa postará o výborný obraz s úplne novou úrovňou farieb, ako ste to boli zvyknutí pri klasických LCD monitorov. Megadynamický kontrast zaisťuje, že čierna je absolútne tmavá, biela dokonale čistá a farby maximálne jasné. Okamžite si všimnete krištáľovo čistého obrazu a jeho neuveriteľnú intenzitu.

Sledujte filmy


S funkciou ConnectShare stačí jednoducho pripojiť pamäťové zariadenie USB a môžete okamžite začať prehrávať filmy, fotografie alebo hudbu. Na televízore teraz môžete sledovať multimediálny obsah, bez toho aby ste museli mať zapnutý počítač. Pri večernom sledovaní filmu z externého disku vás už nebude obťažovať hluk z bežiaceho stolného počítača a zároveň ušetríte za energiu. Prostredníctvom MHL zase zažijete prepychovú zábavu pri sledovaní obsahu z mobilného telefónu.

Rozšírte svoje zážitky


Ako ďalšie vstupné zariadenie vám poslúži dvojica moderných digitálnych rozhraní HDMI. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača. Naplno možno tiež využívať technológiu obrazu v obraze (PIP). Obsah z televízora je možné umiestniť do ľubovoľného rohu obrazovky a na zvyšku plochy si môžete naďalej užívať zábavu na internete alebo prácu s dokumentmi. Elegantné riešenie, ktoré si rýchlo obľúbite.


Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti obrazovky:
Jas: 250 cd/m2
Staticky kontrast: 1000:1
Pozorovacie uhly: 170°/160° (horizontálne/vertikálne)
Rozhranie:
1x D-sub
2x HDMI
1x RF vstup
1x USB
1x komponentný vstup (Y/Pb/Pr)
1x AV kompozitný vstup
1x CI slot
1x SCART
1x zvukový vstup
1x konektor na slúchadlá
Ozvučenie:
Vstavané reproduktory
2x 5 W
Dolby Digital Plus
Dolby Digital Pulse
DTS Premium Sound
DTS Studio Sound
Príjem TV signálu:
Vstavaný DVB-T/C tuner
Špeciálne funkcie:
ConnectShare (USB 2.0)
MHL
EPG
AllShare
Teletext
Podpora titulkov
Obraz v obraze
Podstavec:
S možnosťou naklopenia (0° - 20°)
VESA:
75 x 75 mm
Dodávané príslušenstvo:
Užívateľský manuál
CD s príručkami
Diaľkový ovládač + batérie
Napájací kábel
D-sub kábel

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH521k7c
Produktové číslo:  LT24C350EW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04