Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" Samsung S24E450B

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S24E450B

Samsung S24E450BL

Profesionálne ergonomický monitor

Profesionálny monitor Samsung S24E450 spája skvelé obrazové vlastnosti s vynikajúcou ergonómiou a úspornými technológiami. Flexibilný stojan HAS umožňuje meniť výšku v rozsahu až 130 mm. Na pohodlné sledovanie je možné obrazovku nakláňať v uhle 25° dopredu a 3° dozadu. Okrem toho možno displej obojsmerne otočiť o 45°.


Priorita ostrosti

Čistá kvalita obrazu

Aj rýchle pohyby na obrazovke sledujte jasne a hladko s menším množstvom rozmazania, trasenia a prechodov. Rozlíšenie Full HD poskytuje čistú a ostrú kvalitu obrazu v rozlíšení 1920 × 1080 bodov, takže zreteľne uvidíte všetok obsah.

Režim Eye Save

Šetrný k vášmu zraku

Režim Eye Save účinne obmedzuje vyžarovanie modrého svetla, ktoré negatívne stimuluje sietnicu a pôsobí na únavu očí. Technológia Flicker Free navyše efektívne znižuje blikanie obrazovky, takže práca s monitorom je veľmi pohodlná a nezaťažuje váš zrak.


Dokonalý obraz

Veľký 24" panel ponúka ostrý a detailný obraz vďaka Full HD rozlíšeniu 1920 × 1080 px. Monitor sa pýši rýchlou odozvou, ktorá dosahuje hodnoty 5 ms, čo zabezpečí plynulý pohyb obrazu bez rozmazania a trhania. Navyše funkcia Magic Upscale efektívne zlepšuje rozlíšenie pri menej kvalitnom obraze s nižším rozlíšením.


Šetrný k životnému prostrediu

Monitor ponúka SMART technológiu úspory energie, ktorá inteligentne znižuje jas v závislosti na okolitom svetle a znižuje spotrebu až o 10 %. Model S450 je prvý na svete, ktorého spotreba v režime vypnutia je nula (0 W), čo predstavujte významné zníženie oproti spotrebe energie 0,3 - 0,5 W pri bežných monitoroch. Už pri výrobe monitora sa dbalo na šetrnosť k životnému prostrediu a všetky obvody a mechanizmy sú vyrobené bez PVC.


Voliteľný pripojiteľný USB soundbar

Na rozšírenie multimediálnych funkcií monitor umožňuje nainštalovať prídavný USB soundbar, ktorý ľahko pripojíte na zadnú stranu displeja. Prídavný reproduktor poskytuje kvalitný zvuk (2,5 W), navyše ušetrí miesto a udržuje tak pracovný priestor usporiadanejší.


Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 5 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DVI, VGA
VGA 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,54 cm
Výška 48,68 cm
Hĺbka 22,4 cm
Hmotnosť 5,1 kg

Spotreba

Kód:  WH603e6
Produktové číslo:  LS24E45KBSV/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08