Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" Samsung S24D391H biely

4,7 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S24D391H biely

Štýlový monitor Samsung S24D300H v elegantnej bielej farbe je vybavený Full HD rozlíšením na 24 palcoch. Úchvatné detaily prehĺbia váš zážitok z hrania hier alebo sledovania vašich obľúbených filmov v maximálnej kvalite. Použité ladné tvary a čisté línie zbytočne nerozptyľujú oči ani pri dlhom používaní. Tenký rámček s jemným nádychom modrej farby patrí medzi mimoriadne vkusné riešenia.

Detaily, ktoré jednoducho chcete vidieť

Samotná technológia PLS garantuje špičkový pozorovací uhol 178° - vysokú obrazovú kvalitu si tak užijete z oveľa väčšej perspektívy. Monitor disponuje odozvou 5 ms na plynulý prechod medzi jednotlivými snímkami a rozhodne zabráni akémukoľvek rozmazaniu či trhaniu.

Stvorený na hranie

Stlačením jediného tlačidla sa prepnete do špeciálneho herného režimu. Monitor inteligentne zisťuje zmeny v scénach, vylepšuje farby a upravuje kontrast. To všetko vám pomôže zasiahnuť nepriateľa aj v tých najnáročnejších svetelných podmienkach. Jeden HDMI port dovolí pripojiť aj moderné herné konzoly a navyše máte voľný ešte aj analógový VGA konektor. Čo viac si priať?

Parametre a špecifikácia

Kód:  WH603e
Produktové číslo:  LS24D391HL/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19