Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

24 "Samsung S24C65UPC

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "Samsung S24C65UPC

LCD monitor Samsung vám poskytne uhlopriečku obrazu 24" s rozlíšením 1920 x 1080 obrazových bodov. Podsvietenie panela zaisťuje úsporná LED technológia. Doba odozvy panela je 5 ms, svietivosť 250 cd/m2 a kontrastný pomer nesie označenie Mega Dynamic Contrast Ratio. Tieto vlastnosti spolu s vynikajúcim uhlom viditeľnosti z neho robia ideálny monitor pre väčšinu činností. K počítaču je možné monitor pripojiť pomocou analógového VGA alebo digitálneho DVI a DisplayPort. Monitor je vyrobený z recyklovaných plastov a získal niekoľko environmentálnych certifikátov. Obsahuje kvalitné vstavané dvoj-pásmové reproduktory.

Úzky rám okolo monitora

Maximalizujte svoje zážitky pri používaní monitora prostredníctvom elegantného úzkeho rámu. Úzky rám je pre užívateľa sledujúceho monitor menej rušivý, vďaka čomu sa môže lepšie sústrediť. Zväčšená plocha obrazovky zároveň umožňuje ľahšie vytvoriť pracovnú stanicu s dvoma či viacerými monitormi.

Dokonalé farby z ľubovoľného miesta

Špičková technológia AD-PLS (Plane to Line Switching) od spoločnosti Samsung vám umožní vychutnávať si tie najlepšie zážitky pri sledovaní obsahu. Monitor ponúka uhol pohľadu až 178 stupňov vo vertikálnom aj horizontálnom smere, poskytuje ostrý a detailný obraz s realistickými farbami, a to aj pri sledovaní obrazu z extrémnych uhlov.

Pridaných 8 stupňov horizontálne je užitočných najmä pri zdieľaní informácií na obrazovke s jedným alebo viacerými kolegami alebo pri prezentovaní nápadov klientom. Uhol pohľadu vo vertikálnom smere sa rozšíril o 18 stupňov, vďaka čomu tieto monitory predstavujú dokonalé displeje na prezentovanie pred veľkým publikom alebo pri sledovaní iného obsahu, ako je napríklad video.

Výškovo nastaviteľný podstavec

S výškovo nastaviteľným podstavcom získate dokonalé zážitky pri sledovaní. Jeho jednoduché ovládacie prvky umožňujú prispôsobiť si výšku a sklon monitora presne podľa úrovne svojich očí, čo prispieva aj k vyššej produktivite práce.

Kvalitné reproduktory

Vstavaný dvoj-pásmový reproduktor Samsung reprodukuje vysoko kvalitný stereofónny zvuk a umožňuje zdieľanie multimediálneho obsahu. Kvalitné ozvučenie na sledovanie filmov a počúvanie hudby, ako by ste boli v kine alebo na koncerte. Vstavané reproduktory sú ľahko použiteľné, cenovo efektívne a šetria miesto vo vašej kancelárii alebo doma.
Vlastnosti monitora:
Typ obrazovky: AD-PLS
Podsvietenie: LED
Uhlopriečka: 24"
Rozlíšenie: 1920x1080 px
Rozstup bodov: 0,27 mm
Pomer strán: 16: 9
Povrch displeja: matný
Jas: 250 cd/m 2
Kontrast: Megadynamický kontrast
Odozva: 5 ms
Pozorovacie uhly: 178 °/178 ° - Horizontálne/Vertikálne
Počet farieb: 16,7 mil.
Reproduktory: 2x 1 W
Konektory:
1 x D-Sub
1 x HDMI
1 x Display Port
Rozbočovač USB 2.0
Napájanie:
100-240V (50/60Hz)
Spotreba: 35 W
Stand By režim: 0,3 W
TCO: Energy Star, TCO, EPEAT Gold
Umiestnenie:
VESA držiak: 100 x 100
Naklápanie monitora: -3 ° až + 25 °
Otočenie na výšku: -1 až +95
Otočenie okolo zvislej osi: -45 ° až + 45 °
Rozmery: 542,9 x 321,4 x 55,4
Hmotnosť: 5,45 kg

Kód:  WH524p2
Produktové číslo:  LS24C65UPC/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16