Obnoviť stránku

24" Samsung LT24E390EW

4,2 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung LT24E390EW

Zabudovaný TV tuner

Zabudovaný TV tuner

Prostredníctvom zabudovaného TV tunera môžete ľahko a rýchlo prepínať medzi počítačovým monitorom a televíznym vysielaním vo Full HD rozlíšení.

ConnectShare

ConnectShare

Pripojte váš flash disk k monitoru a okamžite môžete sledovať obľúbené filmy, fotografie alebo počúvať hudbu z pohodlia vašej obývacej izby.

Čistý a moderní vzhled

Čistý a moderný vzhľad

Nový polopriesvitný dizajn s inovatívnou technológiou Touch of Color robí z monitora elegantný a moderný doplnok vašej domácnosti či pracovne. Mimoriadne tenké rámčeky na všetkých štyroch stranách poskytujú čistý, moderný vzhľad a prirodzene zamerajú váš pohľad na obrazovku.

Vychutnejte si vylepšené sledování sportu

Vychutnajte si vylepšené sledovanie športu

Športový režim umožní rozdeliť obrazovku na 9 častí a priblížiť si výrez obrazu s pohybom nôh obľúbeného športovca alebo detailne prezrieť najkontroverznejšie okamihy zápasu vo vysokej obrazovej kvalite. Optimalizovaný zvuk navyše prenesie elektrizujúcu atmosféru na štadióne priamo do vašej izby.


Široký uhol pohľadu

178° stupňový široký uhol pohľadu v horizontálnej i vertikálnej rovine umožní optimálne a pohodlné sledovanie obrazovky z ľubovoľného uhla.


Obraz v obraze

S technológiu PIP (Picture-in-picture) vám už neutečie váš obľúbený program. Teraz môžete pracovať a zároveň sledovať televízne vysielanie na rozdelenej obrazovke.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 24"
  • Full HD rozlíšenie
  • Zabudovaný DVB-T/C tuner
  • EPG
  • Reproduktor: 2 × 5 W
  • HDMI a USB konektor

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WH521k8b2
Produktové číslo:  LT24E390EW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14