Obnoviť stránku

24" Samsung LT24D390EW

4,5 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung LT24D390EW

Dokonalý monitor, ktorý je zároveň vaším dokonalým osobným televízorom

Sledujte vysielanie v úžasnom rozlíšení Full HD a zároveň na rovnako štýlovom zariadení aj pracujte. Monitor TD390 vám umožňuje ľahko a rýchlo prepínať medzi počítačovým monitorom a televízorom alebo si vyskúšať svoje multitaskingové schopnosti a sledovať televíziu a zároveň pracovať na rozdelenej obrazovke. Okrem toho vám ponúka flexibilné možnosti pripojenia, aby ste si svoju zábavu a multimédiá mohli vychutnávať naplno. Tento monitor sa dokonale hodí do garsónok, izieb na internátoch a do malých obývacích izieb. Prečo by ste mali kupovať dve zariadenia, keď toho na jednom zvládnete viac?


Rám s jemným nádechem modré barvy

Rám s jemným nádychom modrej farby

Vyniká aj po stránke dizajnu

Najnovší dizajn Touch of Color od spoločnosti Samsung je bezpochyby mimoriadne pútavý. Monitor TD390, ktorý je nositeľom odkazu dizajnu ToC od spoločnosti Samsung, je navrhnutý tak, aby rôznymi nádhernými spôsobmi zachytával okolité svetlo, zároveň sa však vyznačuje tenkým rámom, štíhlym a elegantným čiernym telom a priehľadným podstavcom, vďaka čomu má sofistikovaný a elegantný vzhľad.


Jedinečná funkcia obrazu v obraze

Monitory HDTV od spoločnosti Samsung vám umožňujú naplno využívať technológiu obrazu v obraze. Prostredníctvom kombinácie obsahu z televízora, počítača a zvukových zariadení sú pripravené na najnovšie požiadavky používateľov. Ich vysoká flexibilita vám umožňuje efektívnejšie pracovať a zároveň si vychutnávať pohodlnejší životný štýl.

Nová úroveň používání

Nová úroveň používania


Režim Fotbal

Režim Futbal

Pracujte a zároveň sledujte TV

Vychutnávajte si aj tie najzložitejšie detaily hernej stratégie svojho obľúbeného futbalového klubu. Vďaka režimu Futbal 2.0 môžete obrazovku rozdeliť na 9 častí a v úžasnej čistote a ostrosti sa zamerať na majstrovské kúsky svojho obľúbeného futbalistu alebo na najrozporuplnejšie okamihy zápasu.


Rozšírte svoje zážitky

Prečo by ste nemohli oživiť aj niečo viac, než len svoje obľúbené filmy? Rozhranie HDMI monitora HDTV od spoločnosti Samsung a jeho široká ponuka vstupov zabezpečujú, že si budete môcť ľahko vychutnávať všetko od hrania hier až po konverzáciu s priateľmi online. Rôzne vstupy zaisťujú, že váš monitor je kompatibilnejší a pripravený na spracovanie každého typu obsahu.

2x HDMI

2x HDMI

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH521k8b
Produktové číslo:  LT24D390EW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12