Obnoviť stránku

24" Orava LT-631

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Orava LT-631

Tradičný výrobca televízorov Orava predstavuje úsporný LED televízor s uhlopriečkou 61 cm a s HD Ready rozlíšením. Vsádza na veľmi úspornú prevádzku, kvalitné zobrazenie, bohatú konektívnu výbavu a decentný, ale vkusný dizajn. To všetko za sympatickú cenu. S touto uhlopriečkou je vhodnýí do menších a stredne veľkých miestností a s hotelovým módom je perfektnou voľbou do ubytovacích zariadení.


Kľúčové vlastnosti:

  • HD Ready rozlíšenie
  • Úsporná prevádzka
  • Bohatá konektorová výbava
  • Nadčasový dizajn
  • Atraktívna cena

Kvalitné video aj audio

Televízor Orava s HD Ready rozlíšením (1366 × 768) ponúkne kvalitný zážitok, ktorý ozvučí dvojica stereo reproduktorov s celkovým príkonom 5 W. Zobrazovacia frekvencia na hodnote 100 Hz znamená plynulé zobrazenie aj rýchlych scén, teda akčné naháňačky, športové prenosy a pod. 

Tunery a konektory

Tunerová výbava zahŕňa tuner DVB-T pre príjem digitálnych programov pozemného vysielania a DVB-C s možnosťou príjmu digitálnych programov z káblových sietí. DVD prehrávač k televízoru pripojíte cez konektor HDMI. Konektor VGA využijete pre pripojenie počítača. Port USB ponúka prehrávanie uloženého obsahu z externých diskov a tiež nahrávanie vysielaných programov na tieto úložiská. Nechýba ani tradičný analógový konektor Scart. Pre ukladanie programov je pripravených 1 000 predvolieb a nechýba ani tisícstránkový teletext. Hotely, penzióny aj domácnosti ocenia veľmi nízku ročnú spotrebu iba 36 kWh. 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 55,4 cm
Výška 38 cm
Hĺbka 13,4 cm
Výška bez podstavca 33,9 cm
Hĺbka bez podstavca 6,1 cm
Hmotnosť 4,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO424b
Produktové číslo:  LT-631 LED B140C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04