Obnoviť stránku

24 "Orava LT-630 biela

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "Orava LT-630 biela

Dobre vybavený televízor s moderným dizajnom v prevedení super slim od známeho výrobcu Orava. Skvelý zážitok pri sledovaní zaručuje kvalitná obrazovka s LED podsvietením a uhlopriečkou 61 cm . Vďaka použitému rozlíšenie HD Ready a zobrazovacie frekvenciu 100 Hz si užijete detailného a zároveň bezchybného zobrazenie aj pri rýchlych scénach. Použitie technológie LED vedie k dlhšej životnosti obrazovky a nižšej spotrebe energie. Výsledkom je zaradenie do energetickej triedy A. Príjem pozemného digitálneho vysielania umožňuje integrovaný DVB-T tuner, ktorý si poradí aj so spracovaním štandardu MPEG-4. Pre priaznivcov káblovej televízie je pripravený tuner DVB-C.

Televízor ponúka veľké možnosti pre pripojenie ďalších zariadení. Vo výbave nájdeme HDMI konektor, cez ktorý je možné pripojiť napríklad DVD prehrávač či mobilný telefón a využiť pre zobrazenie obsahu väčšiu plochu. VGA vstup využijete pre pripojenie vášho počítača. Vďaka USB konektora máte možnosť nielen prehrávať digitálny obsah uložený na externom disku alebo flashdisku, ale je možné aj nahrávať vysielané relácie. Nechýba ani tradičný analógový konektor Scart. Televízor ponúkne tiež dobré podanie zvuku v podobe dvoch reproduktorov s celkovým výkonom 5 W . Pre ukladanie programov je pripravených 1000 predvolieb a nechýba ani 1000 stránkový teletext.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 55 cm
Výška 37 cm
Hĺbka 16 cm
Výška bez podstavca 33 cm
Hĺbka bez podstavca 3,5 cm
Hmotnosť 5,2 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  WO424a2
Produktové číslo:  LT-630 LED A82W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01