Obnoviť stránku

24" LG 24MN33D

3,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" LG 24MN33D

Televízny monitor LG vám umožní vychutnávať si multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov vrátane dvojica digitálnych tunerov pre príjem digitálneho pozemného aj káblového vysielania . Jeho hlavnou devízou je osadenie vysoko kvalitným panel. Vďaka ich spojenie máte zaistené maximálne verné vykreslenie jednotlivých farieb, čo ocenia nielen amatérski fotografi. Všetko potom podčiarkuje prémiový dizajn, ktorý neurobí hanbu na žiadnom stole. Veľmi praktickou funkcionalitou monitora je funkcia PIP (Obraz v obraze). Prostredníctvom kombinácie obsahu z televízora, počítača a zvukových zariadení ľahko zvýšite svoju produktivitu.
K pripojeniu počítača a ďalších zdrojov s vysokým rozlíšením obsahuje panel digitálny HDMI rozhranie, ktoré dopĺňa analógový SCART alebo pokročilý komponentný vstup . S technológiou Mobile HD Link (MHL) umožňuje monitor sledovať videá alebo iný obsah vo vysokom rozlíšení priamo z mobilného zariadenia, ktoré túto funkciu podporujú. Vďaka USB portu potom budete navyše môcť prehrávať hudobné súbory a fotografie bez zapnutého počítača. K počúvaniu môžete využiť dvojicu integrovaných reproduktorov. Pre kódované programy je k dispozícii aj CI slot . Iste oceníte aj nízku spotrebu elektrickej energie, rovnako ako výrobu z ekologicky šetrných materiálov. Obsluhu vám uľahčí dodávané diaľkové ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1ca
Produktové číslo:  24MN33D-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08