Obnoviť stránku

24 "LG 24MT77D

4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "LG 24MT77D

Vychutnávajte si multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov vrátane dvojice digitálnych tunerov pre príjem digitálneho pozemného i káblového vysielania. Hlavné devízou monitoru LG 24MT77D je osadenie vysoko kvalitným 24 "panelom IPS s podsvietením pomocou LED diód. Vďaka spojeniu týchto moderných technológií získate maximálne verné vykreslenie jednotlivých farieb. Doprajte si poriadny vizuálny zážitok so všetkým. Doplňte si sledovanie filmov či hranie hier realistickým stereo zvukom zo zabudovaných reproduktorov.

dokonalý obraz

Vďaka schopnosťou IPS panelov LG dosahovať minimálnych zmien v teplote farieb sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Rýchlosť IPS panelu zaručí, že aj tie najakčnejšia filmy plné dynamických prechodov alebo hranie hier budú maximálne plynulé a ostré bez nepríjemného rozmazania obrazu ako pri klasických monitorov. Spolu s vysokým Full HD rozlíšením je zárukou vynikajúcej kvality obrazu. Až neuveriteľná miera detailov vás doslova vtiahne, a vy si tak všetko vychutnáte naozaj do posledného detailu. Užívajte si nádherného obrazu naozaj za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WK060a1c2b
Produktové číslo:  24MT77D-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14