Obnoviť stránku

24" LG 24MT46D

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" LG 24MT46D

Kúpte si veľmi zaujímavý multimediálny monitor, ktorý vďaka dvom vstavaným televíznym tunerom poslúži aj na sledovanie mnohých televíznych staníc. Hlavnou výhodou tohto modelu je obrazovka s Full HD rozlíšením zobrazujúcim všetko v úplne ostrých detailoch. To podčiarkuje precízny dizajn, ktorý sa bude vynímať, či už postavíte monitor na stôl alebo ho zavesíte na stenu.

Veľa zdrojov na výber

Podľa pripojeného typu antény si len vyberiete, či chcete naladiť programy prijímané z digitálneho pozemného (DVB-T) alebo káblového vysielania (DVB-C). Na pripojenie počítača a ďalších zdrojov s vysokým rozlíšením obsahuje panel digitálne HDMI rozhranie, ktoré dopĺňa analógové VGA a SCART. Nechýba ani pokročilý komponentný vstup.

Vie toho naozaj veľa

Vďaka USB portu budete navyše môcť prehrávať hudobné súbory a fotografie bez zapnutého počítača. Na počúvanie sa skvele hodí dvojica integrovaných reproduktorov s veľmi pekným zvukovým prednesom. Iste oceníte aj nízku spotrebu elektrickej energie a podarené diaľkové ovládanie na jednoduché prepínanie programov. Veľmi praktickou funkcionalitou monitoru je funkcia PIP (obraz v obraze). Kúpou televízneho monitora LG 24MT46D získate vlastne 2 zariadenia v jednom so širokou škálou využitia od počítačových aktivít ako je práca s fotografiami, videom, multimédiami či hranie hier až po sledovanie TV seriálov alebo športových prenosov.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1c12
Produktové číslo:  24MT46D-PZ.AEK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06