Obnoviť stránku

24" LG 24MP57VQ

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" LG 24MP57VQ

Nový LCD monitor od renomovanej značky LG je vybavený IPS panelom s Full HD rozlíšením. IPS panel prináša široké pozorovacie uhly, verné farby a maximálny kontrast. Vďaka jasu 250cd/m2 uvidíte všetky detaily v celom farebnom rozsahu. Dynamický kontrast päť miliónov k jednej sa zase postará o perfektne tmavú čiernu a jasnú bielu. Panel je podsvietený LED technológiou, ktorá znižuje spotrebu a zahrievanie. Výsledkom bude vždy dokonalý obraz a vďaka antireflexnej úprave nebudete rušení ani odleskami. Dva milióny pixelov, ktoré vám poskytne Full HD rozlíšenie zabezpečí jemný obraz bez viditeľnej matice. Samozrejmosťou je nízka odozva 5ms, ktorá zaistí bleskové reakcie displeja. Stojan panelu umožňuje klasické naklápanie a uchytenie na stenu alebo držiakmi pomocou štandardu VESA. K pripojeniu na počítač je panel vybavený HDMI, DVI Dsub a audio out rozhraním.

Pokročilá správa farieb

Tento monitor sa vyznačuje pokročilou správou farieb, vďaka technológii Color Cloning je nastavenie viacmotorového prostredia hračkou. Ľahko môžete kopírovať obrazové nastavenia medzi jednotlivými monitormi a dosiahnuť tak perfektný výsledok. Ďalšia pokročilá technológia sa nazýva Colour Wizard, ktorá pomáha ľuďom so zníženým farbocitom. Vďaka špeciálnemu algoritmu dokáže previesť farbu, ktorú oko zle rozoznáva na farbu, ktorú vaše oči rozpoznajú.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1a25
Produktové číslo:  24MP57VQ-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18