Obnoviť stránku

24 "LG 24GM77

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "LG 24GM77

Monitor špecializovaný na vyberavé hráčov dá do vášho herného repertoáru výhodu samotnú rýchlosťou zobrazenia. Vyskúšajte okamžite servírovaný obraz bez meškania a stabilitu obnovovacia frekvencia 144 Hz, aby ste dostali vždy plynulý pohyb pri vysokom rozlíšení Full HD . Privítajú ho tak najmä nadšenci akčných hier všetkého druhu, či už single alebo v multiplayeri. Pri obojím uvidíte z vizuálnych kvalít hry to najlepšie aj pri zbesilé prestrelke a nikto neunikne vašej muške.

Ešte ostrejšie


K tomu pridáva funkciu Motion 240 s odozvou rýchlejší ako 1 ms pre ešte väčšiu minimalizáciu rozmazania. Motion 240 vytvára pre hladký herný zážitok efekt podobný navýšenie snímkovanie na 240 snímke , Čím odstraňuje rozmazanie pohybu. K optimálnemu zmyslovému zachytenie aj najmenšieho okamihu má režim Dynamic Action Sync. Uvidíte ostré kontúry objektov a rozhodne nebude svedkami žiadneho viditeľného prekrývania, ani keď sa pred vami mihne váš cieľ len na okamih.

Prekvapte v tme


Rýchly cieľ vám teda neunikne, ale čo keď si na vás nepriateľ počíhá v temnom kúte. S Black Stabilizer máte plnú viditeľnosť aj v hlboko tmavých scenériách . Automaticky analyzuje najtemnejšie oblasti a robí je jasne viditeľné, takže neprehliadnete siluetu nepriateľa ani zbraň položenú na zemi. Pripravte si až 3 vlastné režimy nastavenia alebo sa spoľahnite na pripravené. Prednastavené sú 2 režimy pre FPS a jeden pre RTS.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1c3
Produktové číslo:  24GM77-B.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06