Obnoviť stránku

24" Lenovo ThinkVision LT2423 čierny

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Lenovo ThinkVision LT2423 čierny

Monitor Lenovo LT2423 je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Perfektne sa hodí na vykonávanie bežnej práce s kancelárskymi programami. S veľkou 24" TN TFT LCD obrazovkou môžete prehľadne pracovať s viacerými oknami naraz a Full HD rozlíšenie 1 920 × 1 080 bodov umožňuje sledovať filmy vo výbornej kvalite a s mimoriadnou ostrosťou obrazu. Príjemné sú aj pozorovacie uhly 160° horizontálny aj vertikálny. Ozvučenie zaisťujú interné reproduktory s výkonom 3 W.
Monitor môžete bez obáv použiť ako hlavný zobrazovací prvok pri prepojení s počítačom Lenovo Tiny, ThinkCentre a IdeaCentre. Pre pripojenie k počítaču ponúka vstupy D-Sub a HDMI.
Monitor je vybavený LED podsvietením, čím dosahuje vyšší dynamický kontrast a nulový únik svetla. Súčasná technológia navyše šetrí životné prostredie, pretože má zníženú spotrebu elektrickej energie. Vďaka materiálom používaným na jeho výrobu bol zaradený do programov TCO Displays, EPEAT Gold a Energy Star 6.0.
Vďaka svojmu modernému čiernemu dizajnu sa určite stane elegantným doplnkom každej kancelárie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e6b
Produktové číslo:  60A8KAT2EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13