Obnoviť stránku

24 "Hyundai HL 24375 SMART

3,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "Hyundai HL 24375 SMART

Hyundai HL 24375

Smart Center - vyspelé technológie v pohodlí domova

S technológiou Smart Center získava ovládanie Smart TV úplne nový rozmer vďaka prepojeniu s tabletom alebo inteligentným telefónom. Prináša dokonalý prehľad o televíznom programe s podrobnými informáciami o reláciách, pohodlné ovládanie dotykom na displeji tabletu alebo ovládanie hlasom v českom jazyku. A dokonca dokáže preniesť televízne vysielanie na displej tabletu, rovnako ako fotky a videá z tabletu prezentovať na obrazovke TV. Samozrejmosťou je pokročilé EPG, nahrávanie relácií televízneho vysielania a pohodlný prístup k aplikáciám Smart TV, vrátane prepracovaného ovládania internetového prehliadača vášho inteligentného televízora.

Hyundai HL 24375

Dokonalosť

Televízor s uhlopriečkou obrazovky 59 cm a rozlíšením HD (1366 x 768) vám dopraje krásne zážitky zo sledovania vašich obľúbených programov. Vďaka technológii LED má navyše výborný dynamický kontrast a vysoký jas (300 cd/m2).

Internet a aplikácie v televízore

Internetový prehliadač vám umožňuje používanie aplikácií ako Twitter, Facebook alebo videopožičovne Topfun a to priamo v televízore. Vďaka funkcii Timeshift je možné sledovanie TV vysielania s časovým oneskorením. Vďaka funkcii PVR, ktorá je zabudovaná v TV si môžete na váš USB disk nahrávať televízne relácie.

Hyundai HL 24375

Internet a aplikácie v televízii

Internetový prehliadač vám umožňuje používanie aplikácií ako Skype, Twitter, Facebook alebo videopožičovňu Topfun a to priamo v televízii. Vďaka funkcii Timeshift je možné sledovanie TV vysielania s časovým oneskorením. Vďaka funkcii PVR, ktorá je zabudovaná v TV si môžete na váš USB disk nahrávať televízne relácie.

Hyundai HL 24375

Všetko ako na dlani s technológiou HbbTV

Televízor podporuje technológiu HbbTV. Táto technológia kombinuje TV vysielanie s obsahom na internete. Ponúka prístup do kompletného archívu Českej televízie. Ponuka aplikácií v menu HbbTV je navyše stále aktualizovaná a rozširovaná.

Prehrávané formáty:
AVI; H.264; JPG; MKV; MP3; MP4; MPEG; TS; VOB; WMA; WMV; X.264; XviD

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Výška bez podstavca 34,5 cm
Hĺbka bez podstavca 3,5 cm
Hmotnosť 3,9 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY211d4
Produktové číslo:  HYUHL24375SMART
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14