Obnoviť stránku

24" Hyundai HL 24365 DVD

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Hyundai HL 24365 DVD

Kompaktný televízor s integrovaným DVD prehrávačom je vhodný predovšetkým do menších miestností, kde rozmer uhlopriečky 24" bohato postačí a navyše sa ušetrí priestor elimináciou samostatného prehrávača optických diskov. Predstavuje dostupné a ucelené riešenie domácej zábavy do menších miestností . Je ho možné zároveň využívať aj ako monitor k stolovému počítaču či notebooku. Komfort pri sledovaní zaistí prípadne možnosť uchytenia televízora na stenu pomocou voliteľného VESA držiaku.
Vstavaný DVD prehrávač je schopný prehrávať video, hudbu a obrázky z klasických CD a DVD diskov. Televízor je vybavený DVB-T/C tunerom pre digitálny televízny príjem pozemného alebo káblového vysielania a CI slotom pre kódované televízne kanály. Z rozhrania televízora zaujme HDMI vstup na prenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu a USB konektor na pripojenie napr. flashdisku a prehrávanie hudby alebo videa priamo z neho. Samozrejmosťou sú potom funkcie ako teletext s pamäťou na 1000 strán alebo hotelový mód.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,3 cm
Výška 36,5 cm
Hĺbka 13,5 cm
Výška bez podstavca 34,5 cm
Hĺbka bez podstavca 3,5 cm
Hmotnosť 4,1 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY210l3
Produktové číslo:  HYUHL24365DVD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13