Obnoviť stránku

24" HP Z Display Z24nf

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" HP Z Display Z24nf

Monitor HP rady Z na vás dýchne profesionalitou v každom ohľade. Na minimalistickom, avšak flexibilnom stojane je posadený kvalitný IPS panel s LED technológiou, ktorý prináša ešte úchvatnejšie farby. Ich presné zobrazenie pomocou továrenskej kalibrácie a extra tenkého rámika je ako stvorené pre vytvorenie obrazového poľa z viacerých monitorov. Zostáva prednosť v podobe extra širokého zobrazovacieho uhla bez farebnej degradácie a kompatibilita pre všetky vaše zariadenia. Aby váš pohľad nenarušili odlesky, má displej matný povrch.

Kľúčové vlastnosti

  • Široké pozorovacie uhly
  • Optimálne nastavenie farieb
  • Stojan pre komfortnú polohu pri práci
  • Energeticky úsporný
  • Továrenské kalibrácie farieb
  • Tenký rámik

Spoľahlivosť, komfort a všestrannosť

Pripojenie pracovných staníc či notebookov pojme sada často používaných konektorov - klasický DVI, DisplayPort a mini DisplayPort alebo HDMI. Môžete tak pripojiť viac zdrojov signálu do jediného monitora, kedy výstupné rozhranie DisplayPort ponúka prepojenie až 4 monitorov naraz. Výhodou je tiež USB rozbočovač pre rýchle pripojenie často prenášaných periférií.

Jednoduchým otáčaním a polohovaním si nastavíte výšku, ktorá vám pri práci vyhovuje. Otočný kĺb ponúka aj zobrazenie vertikálne, čo pri použití viacerých monitorov určite oceníte. Štandardne je monitor vybavený 3-ročnou zárukou s možnosťou predĺženia. Navyše je veľmi energeticky úsporný a tým znižuje náklady za elektrinu. Vďaka celkovej kombinácii parametrov je displej určený do rúk náročných užívateľov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM1051b8
Produktové číslo:  K7C00A4#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02