Obnoviť stránku

24" HP Z Display Z24i

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" HP Z Display Z24i

Monitor HP radu Z na vás dýchne profesionalitou v každom ohľade. Na minimalistickom, ale flexibilnom stojana je posadená druhá generácia IPS panelu, ktorý prináša ešte úchvatnejšie farby. Ich presné zobrazenie vystihuje farebný gamut dosahujúci 97% pokrytie priestoru normy RGB. Zostáva prednosť v podobe extra širokého zobrazovacieho uhla bez farebnej degradácie. Aby váš pohľad nenarušili odlesky, má displej povrch ošetrený antireflexnou vrstvou.
Funkcia Black Stretch vám zosvetlí tmavé oblasti obrazovky tak, aby ste videli každý detail. Pomocou dodatočného softvéru HP Display Assistant si prispôsobíte svoj pracovný priestor. Pokojne si rozdelíte aj miesto na displeji do niekoľkých oddielov. Obraz do pozície očí dopraví stojan s výškovým nastavením a s pivotom otočíte obraz aj na výšku. Výhody završuje PIN, ktorý deaktivuje monitor, ak bude odpojený od PC bez overenia.
Pripojenie pracovných staníc či notebookov pojme sada často používaných konektorov - klasický VGA, pokročilý DVI-D alebo najnovšie DisplayPort. Môžete tak pripojiť viacero zdrojov signálu do jediného LCD. Výhodou je tiež USB rozbočovač na rýchle pripojenie často prenášaných periférií. Vďaka celkovej kombinácii parametrov je displej určený k rukám náročných používateľov.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM1051c
Produktové číslo:  D7P53A4#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17