Obnoviť stránku

24" Gogen TVH 24266

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Gogen TVH 24266

Televízor GoGEN ponúka 60cm obrazovku vhodnú do každej spálne, kuchyne či detskej izby. Takisto predstavuje dobrú voľbu aj ako televízny monitor k počítaču či k hernej konzole , k čomu nechýba špeciálny herný režim. Vynikajúcich zobrazovacích výsledkov na HD Ready ploche je docielených najmä vďaka LED podsvieteniu. Skvelý kontrast, rýchla odozva, živé farby a ostrý obraz sa postarajú o vašu divácku spokojnosť. Čistotu a ostrosť obrazu aj v tých najjemnejších detailoch zaisťuje hrebeňový filter. Ku kvalitnému obrazu patrí samozrejme dostatočne výkonné stereo.
Okrem čistého a ostrého obrazu je k dispozícii aj USB, s ktorým sa vám otvárajú ďalšie možnosti. Pretože má televízor digitálny TV tuner, môžete pomocou funkcie Record Ready nahrávať televízne vysielanie na pripojený externý harddisk alebo flashdisk. Ďalšou príjemnou funkciou je tzv. Timeshift, ktorý umožňuje sledovanie televízneho vysielania s časovým posunom. Sledovať môžete okrem televíznych programov aj video súbory, alebo počúvať audio a prezerať obrázky. Stačí k televízoru cez USB pripojiť disk s príslušnými multimediálnymi súbormi.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 55,5 cm
Výška 37,5 cm
Hĺbka 13,5 cm
Výška bez podstavca 33,9 cm
Hĺbka bez podstavca 6,1 cm
Hmotnosť 3,6 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9524h71
Produktové číslo:  GOGTVH24266
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14