Obnoviť stránku

24" Dell S2415H

4,8 82 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Dell S2415H

Pro náročné

pre náročných

Kvalitné a veľmi úsporný LCD panel značky Dell s uhlopriečkou 24 "s LED podsvietením a rozlíšením Full HD sa vďaka svojmu elegantnému čierno-striebornému dizajnu hodí do moderných domácností. Pomôže vám pri práci s dokumentmi, úpravami fotografií, sledovaním filmov či hraním hier.


bleskurýchla odozva

Panel sa môže pochváliť odozvou len 6 ms, jasom 250 cd / m2 a typickým kontrastom 1000: 1. Použitá IPS technológia prináša lepšie podanie farieb a široké pozorovacie uhly.

Bleskurychlá odezva

Nízká spotřeba

nízka spotreba

Poteší typická spotreba len 18 W a zabudovaný systém pre vedenie kábla, aby Váš stôl ostal prehledný a estetický. Zariadenie je vybavené možnosťami pripojenia obrazového signálu cez klasický D-Sub (VGA) aj HDMI.

Panel mimo skvelé zobrazovacie schopnosti ponúkne aj dva 3W stereo reproduktory. Za zmienku stojí aj neopozeraný dizajn s ultratenkým rámčekom a možnosť náklonu monitora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  WB904d362
Produktové číslo:  860-BBEJ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04