Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" Dell P2418HT Professional

4,9 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Dell P2418HT Professional


Vychutnajte si pohodlie pri práci s profesionálnym monitorom Dell P2418HT Professional. Ponúkne vám kvalitné spracovanie, praktické technológie a úsporný chod. Monitor disponuje rozlíšením 1 920 × 1 080 px. Odozva 6 ms je dostatočne rýchla na pohodlnú prácu i sledovanie videí. Úplnou výhodou 24" monitora je nepochybne priestranná dotyková obrazovka s Full HD rozlíšením. Vďaka dotykovému ovládaniu môžete efektívnejšie využívať váš počítač a dosiahnuť tak oveľa lepšie výsledky. Povrch displeja je antireflexný, takže sa od neho nebudú odrážať dopadajúce lúče svetla.


Kľúčové vlastnosti dotykového monitora Dell P2418HT Professional

  • Kvalitný 24" monitor na profesionálne využitie
  • Priestranná dotyková obrazovka s antireflexnou úpravou
  • Nastaviteľný stojan s možnosťou naklápania
  • Jemné rozlíšenie Full HD
  • Panel IPS pre sýte a konzistentné farby
  • Technológia na ochranu zraku
  • Podpora VESA

Ultrarýchle dotykové ovládanie Dell P2418HT 

Takmer bezrámčeková konštrukcia Dell P2418HT, na ktorej môžete využívať celú plochu od kraja ku kraju. 10-bodové dotykové ovládanie umožňuje prirodzenejšie a rýchlejšie ovládanie klepnutím, prejdením alebo posúvaním. Najmodernejšia dotyková technológia In-Cell nepotrebuje na fungovanie sklenený povrch, dostanete antireflexnú plochu, ktorá vás zbaví nepríjemných odleskov a nevzhľadných odtlačkov prstov.

Kvalitný pohľad zo všetkých strán

Monitor využíva moderný panel IPS, ktorý podáva sýte farby aj pri širokých pozorovacích uhloch 178°/178°. Dokonale ostrý obraz poskytuje Full HD rozlíšenie s dynamickým kontrastným pomerom 8 miliónov : 1.


Dell P2418HT Professional

Navrhnutý na prácu

Bez káblov

Vyriešte problémy s prekážajúcimi káblami raz navždy. Moderný vylepšený dizajn umožňuje ukryť káble priamo do konštrukcie monitora, takže už nikdy nebudete musieť riešiť ich neustále presúvanie po pracovnom stole. Monitor tak zostane hladký a čistý.

Dell P2418HT Professional

Na pohodlné sledovanie

Ľahko na očiach

Monitor s certifikáciou TUV disponuje funkciou ComfortView. Tá zabraňuje blikaniu monitora a zároveň znižuje emisie modrého svetla. Je navrhnutý tak, aby chránil vaše oči aj pri dlhom sledovaní obrazovky.

Dell P2418HT Professional

Flexibilný všetkými smermi

Pohodlie na prvom mieste

Prispôsobte si monitor presne svojim požiadavkám. Natočte ho, nakloňte, upravujte výšku. Presne tak, ako vám bude počas dňa najviac vyhovovať a vy ste sa mohli pohodlne sústrediť len na svoju prácu.


Výbava a konštrukcia monitora Dell P2418HT Professional

Okrem vlastného úplne flexibilného stojana možno monitor pripevniť aj na stenu pomocou VESA držiaka. Na maximálne pohodlie možno použiť monitor ako USB hub. Celkom iste využijete aj USB Upstream port a USB výstupný port. Pri 24-palcovom dotykovom monitore Dell P2418H Professional nájdete typ HDMI pre verziu 1,4 a starší. Ďalej ponúkne DisplayPort, alebo napríklad D-SUB (VGA).

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Servis u zákazníka (NBD), Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 6 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, HDMI 1.4, VGA
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Nastaviteľná výška, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Dotyková obrazovka

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 53,78 cm
Výška 32,32 cm
Hĺbka 23,48 cm

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 13 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  ADL24u17
Produktové číslo:  210-AKBD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11