Obnoviť stránku

24" BenQ GW2406Z

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ GW2406Z

Moderný LCD monitor značky BenQ, ktorý vyniká kvalitou spracovania, zobrazovacími schopnosťami a energetickou efektivitou. Jeho najväčšou výhodou je kombinácia profesionálnej zobrazovacej technológie AH-IPS a moderného LED podsvietenia, takže sa užívateľ môže tešiť na vernosť obrazu, výborné pozorovacie uhly a zároveň zníženú spotrebu oproti staršej technológii CCFL. Vďaka svojim zobrazovacím schopnostiam je monitor dobrou voľbou pre všetkých hráčov a multimediálnych nadšencov, svojím vzhľadom však zaiste neurazí ani v žiadnej kancelárii.

Kľúčové vlastnosti

  • 24" AH-IPS Full HD panel
  • Príjemný vzhľad s tenkým rámčekom
  • Vstupy HDMI, VGA
  • Šetrný k očiam
  • Energeticky nenáročný TCO 7.0

Univerzálny monitor s vynikajúcou kvalitou obrazu

Širokouhlý 24" panel s Full HD rozlíšením sa vyznačuje živými farbami. Ďalšou nespornou výhodou je osadenie vstupmi HDMI a DVI, vďaka ktorým monitor pripojíte nielen k počítaču, ale aj k rôznym multimediálnym zariadeniam a televíznym tunerom. Pre staršie počítače tu nájdete aj analógový vstup VGA.

Šetrný k vašim očiam

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT133d
Produktové číslo:  9H.LFDLA.TBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13