Obnoviť stránku

24" BenQ GL2450HE

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ GL2450HE

Elegantný multimediálny LCD panel je skvelou voľbou do každej situácie. Pomer strán 16:9 a maximálne rozlíšenie 1 920×1 080 bodov vám umožní jednoduché prezeranie dokumentov a prácu s niekoľkými otvorenými oknami naraz. Perfektný obraz nešetrí sviežosťou farieb a jemnosťou jednotlivých odtieňov, o čo sa postará mimoriadne vysoký kontrastný pomer 12 000 000:1.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvážené parametre na väčšinu činností
  • Rozlíšenie (Full HD) pre ostrosť
  • Širokouhlý a dostatočne veľký pre sledovanie filmov
  • Vysoký dynamický kontrast pre jemnú paletu
  • Odstránenie preblikávania obrazu (Flicker-free)
  • Potlačenie modrého zafarbenia

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusí blikanie vidieť, ale rozhodne ho cíti. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor GL2450HE.

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje toto škodlivé svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT131l5m01
Produktové číslo:  9H.L7CLA.3BE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02