Obnoviť stránku

24" BenQ BL2423PT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2423PT

BenQ BL2423PT

Monitor pre náročných

Profesionálny monitor BenQ BL2423PT ponúka IPS displej s uhlopriečkou 23,8" a rozlíšením Full HD 1 920 × 1 080 bodov. Je určený všetkým náročným používateľom, ktorí dbajú na perfektnú reprodukciu farieb a na jemné detaily zobrazenia.

Monitor je tiež perfektne nastaviteľný na správnu ergonómiu. Široká škála nastavení monitora poskytuje nespočet možností pre umiestnenie na vašom pracovnom stole. Navyše je monitor šetrný k vašim očiam. To obstarávajú technológie BenQ Flicker-free a BenQ Low Blue Light, ktoré účinne bojujú proti námahe a únave vašich očí.


BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zabezpečí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.

BenQ

BenQ Flicker-free

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor BL2423PT.


BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

BenQ Low Blue Light

Ergonomický monitor

Ergonomický monitor - výškovo nastaviteľný stojan (HAS)

Široká škála nastavení monitora - výška, naklonenie, otočenie na výšku, zdvih a natočenie - umožňuje premeniť monitor na vašu vlastnú jedinečnú pracovnú stanicu, ktorá najlepšie zodpovedá vašej výške a zvykom pri sledovaní obrazu.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 75 Hz
Odozva 6 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Natívny kontrast 3000:1
Povrch displeja Antireflexný

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie DisplayPort, VGA, DVI
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,32 cm
Výška 33,87 cm
Hĺbka 7,15 cm
Hmotnosť 4,1 kg
Kód:  WT130b0w3
Produktové číslo:  9H.LFSLA.FBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11