Obnoviť stránku

24" BenQ BL2420Z

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2420Z

Otvorte si bránu do sveta najmodernejších zobrazovacích technológií s novým polohovateľným monitorom BenQ BL2420Z. Za bezkonkurenčnú cenu ponúkne pokročilý 8-bitový VA panel s dokonale vierohodným vykresľovaním farieb vrátane čiernej. Ideálne sa hodí na prácu s fotografiami, videom či na profesionálne kancelárske použitie. Celkovo zvyšuje komfort a produktivitu a zároveň znižuje prevádzkové náklady.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný panel s VA podsvietením
  • Technológia Flicker-free eliminuje blikanie pri všetkých úrovniach jasu
  • Matná povrchová úprava
  • Široké možnosti pripojenia
  • Polohovateľný stojan
  • DisplayPort, DVI a VGA konektory

Uľavte svojim očiam

Antireflexná vrstva kryjúca matricu displeja zaručuje minimálnu odrazivosť svetla a umožňuje tak efektívnu prácu za denného svetla. Ani pri bočnom pohľade na monitor sa nemusíte obávať straty farebnosti obrazu vzhľadom k vysokým pozorovacím uhlom 178°/ 178°. Úsporné LED podsvietenie napomáha zvýšeniu kontrastu obrazu a zároveň znižuje spotrebu celého monitora.

Dokonalé nastavenie sledovacieho uhla

Špeciálny stojan umožňuje veľmi jednoduché a rozsiahle polohovanie monitora. Môžete ho nakláňať, otáčať či meniť jeho výšku. Pomocou VESA 100 × 100 mm držiakov ho jednoducho umiestnite kamkoľvek na stenu a dopraje si tak maximálny komfort. Medzi špeciálne funkcie patrí rozhodne Eco Sensor, ktorý automaticky prepne monitor do úsporného režimu, kedykoľvek sa vzdialite od počítača.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT130b0w
Produktové číslo:  9H.LE3LA.TBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17