Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" BenQ BL2420PT

4,2 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
260,90 €

24" BenQ BL2420PT

Širokouhlý monitor s QHD rozlíšením ponúka profesionálom v oblasti CAD / CAM, animácií, úpravy videa a grafického umenia extrémne presné podanie farieb a pracovný priestor väčší o viac ako 77% pre zlepšenie pracovnej efektivity a produktivity v porovnaní s Full HD rozlíšením. Vychutnajte si na 23,8" displeji tú najvyššiu možnú presnosť v každom detaile a v každom možnom pozorovacom uhle. Skvelé zážitky umocní 8bitová hĺbka farieb, vďaka ktorej dokáže panel vykresliť viac ako 16,7 milióna odtieňov.
Vďaka mimoriadne širokým pozorovacím uhlom si môžete vychutnať realistický obraz so skutočne vernými farbami a detaily z akejkoľvek perspektívy. Pre profesionálov je určený režim CAD/CAM, ktorý upraví nastavenie farieb a kontrastu monitora, tak aby vám v zložitých drôtových modeloch neunikla jediná informácie. Tento monitor sa tiež pýši značením Solidworks Solution partner a je certifikovaný ako profesionálny štandard pre používateľov softvéru CAD/CAM.

Prispôsobenie v réžii BenQ Display Pilot

Monitory BenQ radu BL ponúka nekompromisnú presnosť farieb umožňujúcu zobraziť každý odtieň farby vďaka využitiu širokej škály optimalizovaného nastavenia. Veľká pracovná plocha spolu v kombinácii s optimalizovaným zobrazením poskytuje editorom ideálne podmienky na vykonávanie úloh s maximálnou efektivitou.
Softvér BenQ Display Pilot umožňuje zobrazenie celého obsahu s požadovanými rozmermi. Kompletný balík riešení pre návrhárov poskytuje možnosti nastavenia v oblasti farieb, otáčania obrazu, rozdelenie plochy a mnoho ďalších funkcií pre oveľa produktívnejší multitasking.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny monitor pre CAD / CAM
  • QHD rozlíšenie
  • Maximálne pohodlie a komfort pri práci
  • Ochrana zraku
  • Obraz bez posunutia farieb
  • Mimoriadne široké pozorovacie uhly 178 ° / 178 °
  • Dômyselný dizajn
  • Optimálna presnosť farieb REC. 709
  • Certifikácia SolidWorks

Výškovo nastaviteľný stojan umožňuje nájsť najlepšie zorné uhly pre samostatnú prácu či zdieľanie obrazovky, pričom je k dispozícii rozsiahlý rad nastavenia monitora - výška, naklonenie, otočenie (pivot), zdvih a natočenie. Dolná časť obrazovky môže byť teraz vzdialená 140 mm od základne.

Podsvietenie bez blikania

BL2420PT je modernizovaný za účelom eliminácie blikanie pri všetkých úrovniach jasu. Bežné LCD obrazovky blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitory s funkciou Flicker-free a nechajte ich menej sa namáhať.

Režim nízkeho modrého osvetlenia

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light pre zabezpečenie nízkeho modrého osvetlenia je navrhnutá tak, aby sa vyrovnala s každodenným problémom vystavenia sa modrému svetlu a umožnila stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach. Prepnite si na jeden zo štyroch prednastavených režimov nízkeho modrého osvetlenia pomocou klávesovej skratky OSD (Multimedia - 30% redukcia, Web-surfing - 50% redukcia, Office - 60% redukcia, Reading - 70% redukcia) a odmeňte vaše oči, bez toho aby ste stratili vizuálny pôžitok.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 2560×1440 px

Obrazovka

Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Kontrast 1000:1
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup
Káble v balení VGA, DVI

Vlastnosti a funkcie

sRGB 100 %
Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Automatická regulácia jasu
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,3 cm
Výška 39,49 cm
Hĺbka 24 cm
Hmotnosť 7 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 26 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  WT130b0u
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  9H.LCWLA.TPE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06